Obavijesti

Show

Komentari 36

Opraštaju se od Bonda: Idi gore i zabavljaj ih na nebu, bio si top

Opraštaju se od Bonda: Idi gore i zabavljaj ih na nebu, bio si top
4

Mora se negdje zapisati da je ova godina bila najgora ikad. Ne znam što se događa, ali otišao je Sean Connery. Počivao u miru, bio si fantastičan, pisali su obožavatelji njegova lika i djela

VIDEO

Velika holivudska zvijezda, glumac Sean Connery, preminuo je u 91. godini u snu, javlja BBC. Vijest o njegovoj smrti objavila je glumčeva obitelj. 

POGLEDAJTE VIDEO: Preminuo je Sean Connery 

Pokretanje videa...

Sean Connery 01:23

Proslavio se kao prvi James Bond, a zbog njegova odlaska na društvenim mrežama odmah su uslijedili komentari onih koji su ga poznavali ili oni kojima je na neki način obilježio život. 

The Man Who Would be King special screening - Edinburgh

Televizijski novinar i voditelj Jake Humphrey (42) na svom Twitter profilu je istaknuo kako ga je ova vijest zaista rastužila jer se radi o muškarcu koji je obilježio Jamesa Bonda i koji nam ga je ostavio u nasljeđe. 

- On će zauvijek biti moj najdraži Bond. Volim njegovu obitelj - napisao je. Hugh Jackman (52) rekao je da je odrastao idolizirajući Seana Conneryja.

- Legenda na ekranu i izvan njega. Počivaj u miru - dodao je Jackman.

- Počivaj u miru, sir Sean Connery. Prvi James Bond. Najbolji James Bond. Kako tužne vijesti - napisao je slavni britanski voditelj Piers Morgan (55). Glumica Alice Fearn (37) rekla je da će on za nju zauvijek biti na vrhu liste srdačnih osoba. 

- Idi gore i zabavljaj ih na nebu, gospodine - dodala je. Novozelandski filmski i televizijski glumac Sam Neill (73) rekao je da svaki put kad bi bio na setu sa Seanom da je od njega učio kako se ponašati prema glumi. 

- Imao je karizmu i moć, koje su bile posebne. Bio si divan čovjek i divan glumac, počivaj u miru - kaže.  

Njegovi obožavatelji odmah su na društvenim mrežama počeli objavljivati fotografije i isječke njegovih uloga iz kultnih filmova. Citiraju njegove izjave, a neki su istaknuli i kako su po njemu dobili ime. Zaključili su kako ih više ništa u 2020. ne može iznenaditi. 

Preminuo je Sean Connery (90)
Preminuo je Sean Connery (90)

- Mora se negdje zapisati da je ova godina bila najgora ikad. Ne znam što se događa, ali otišao je Sean Connery. Počivao u miru, bio si fantastičan - pisali su pratitelji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu