To je to što me zanima!

Oproštaj od Torjanca: Pamtit ću ga po velikoj duši i dobroti

Veliki je to gubitak za glumište. Prvi put smo zajedno glumili u seriji "Kuda idu divlje svinje", a potom su uslijedili i drugi projekti, rekao je Duško Valentić na sprovodu
Vidi originalni članak

Uz zvukove pjesama "Za svaku dobru reč" i "Ne dirajte mi ravnicu" u petak su se na zagrebačkom Krematoriju obitelj i prijatelji oprostili od Zvonimira Torjanca. Glumac je preminuo u utorak, 9. rujna, pet dana prije svog 84. rođendana.

- Veliki je to gubitak za glumište. Prvi put smo zajedno glumili u seriji "Kuda idu divlje svinje", a potom su uslijedili i drugi projekti. Pamtit ću ga po velikoj duši i beskrajnoj duhovitosti, dobroti - rekao je Duško Valentić.

Na posljednji ispraćaj došao je i pjevač Miro Ungar koji se s poznatim glumcem intenzivno družio prije 15-tak godina. Pamti večere koje je Torjanac spremao, šale i duge razgovore koje su do kasnih sati vodili sa suprugama, Boženom i Sarom.

Osim po brojnim ulogama kojima je zadužio glumište, kolege Torjanca pamte kao vrsnog kuhara i berača gljiva. Volio je ići i na tržnicu gdje se nerijetko sretao s kolegom Željkom Duvnjakom.

- Nas dvojica nažalost nismo puno glumili zajedno, ali nakon placa obvezno bismo sjeli negdje i dobro se zabavili, a potom svaki svojoj kući. Jako mi je žao da više nije s nama - rekao je Duvnjak.

Od Torjanca su se na Mirogoju oprostiti došli i Zijad Gračić, Nataša Janjić, Barbara Rocco, Vedran Mlikota, Pero Kvrgić te mnogi drugi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ivič 13.09.2014.

    koja razlika od prave gospode kako se ponašati na sahrani a ne kad je bio sprovod Lambaši i mnogim medijski eksponiranijim ljudima onda dođu u crnim cvikerima i nerjedko se cerekaju poput Rojsa i mnigih drugih!

  • kung fu panda 13.09.2014.

    Počivao u miru!

  • boba555 12.09.2014.

    Zbogom , izvanrednom glumcu i čovjeku .

Komentiraj...
Vidi sve komentare