To je to što me zanima!

Oprostili se s Whitney, Bobby Brown otišao usred ispraćaja

Neki mediji su isprva pisali kako je Brown navodno otjeran iz crkve jer je doveo devetero ljudi, a smio je imati dvije pratnje. Navodno je tražio da sjedi kraj kćeri
Vidi originalni članak

Uz pratnju duhovnih pjesama gospel zbora u crkvi u Newarku u New Jerseyju, obitelj, prijatelji i brojni slavni oprostili su se od pop dive Whitney Houston. Na ispraćaj je došao i Bobby Brown, kojeg mnogi krive za početak kraja velike pjevačice. Na ceremoniji nije ostao do kraja, te je skup napustio tijekom ispraćaja. 

Neki mediji su isprva pisali kako je Brown navodno otjeran iz crkve jer je sa sobom doveo devetero ljudi, a smio je imati dvije pratnje. Obitelj pokojne pjevačice Browna pokušava udaljiti od kćeri Bobbi Kristine jer vjeruju da ima loš utjecaj. Bivši suprug Whitney Houston navodno je zatražio da tijekom ispraćaja sjedi pokraj kćeri no obitelj je zahtjev odbila.  

- Nije mi jasno zašto su se zaštitari tako ponašali prema meni i mojoj obitelji. Samo su od nas stalno tražili da se premještamo. Nisam želio raditi scenu, poljubio sam lijes svoje bivše supruge i otišao. Moja djeca bila su duboko uznemirena time - objavio je Brown u priopćenju.

Uz bivšeg supruga, a ispraćaju je  bilo oko 1.500 ljudi među kojima Kevin Costner, Alicia Keys i Stevie Wonder. 

Sprovod Whitney Houston, koja je pronađena mrtva u hotelskoj sobi na Beverly Hillsu, bit će u nedjelju. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • sesveselni 20.02.2012.

    kako vas nije sram tu pisat takve gluposti !!!!!!!!!

  • mazaluna 19.02.2012.

    Gledala sam na CNN meni je to bilo grozno ,nije imalo veze sa Witnny samo su tražili pažnju za sebe.Onaj njihov pop ,meni je to bilo sramotno,cerekao se pričao viceve više od sat vremena.

  • bipa 19.02.2012.

    ne razumijem zasto dislike na komentare za boby da nije trebao biti u crkvi ?!? pogldeajte interviju sa oprah pa ponovo komentirajte i procjenite, covjek je totalno smece i NIJE TREBAO DOCI a vi sad sibajte minuse koliko hocete...

Komentiraj...
Vidi sve komentare