To je to što me zanima!

Opsjednuta Kim: Selfieji su joj smisao života, stalno se 'fotka'

Starletina obitelj bila je na odmoru na Tajlandu gdje su snimali svoj reality show. Umjesto da uživa poput ostalih Kim Kardashian je neprestano pozirala za 'selfije'
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (33) svojim selfiejima već je dosadila i vlastitoj obitelji. Opsjednutost vlastitim likom i fotografiranjem same sebe u svim mogućim pozama i situacijama dovela ju je u neugodnu situaciju u zadnjoj epizodi realityja 'Keeping Up With The Kardashians'. Dok je pozirala u prozirnoj bijeloj haljini došao je njen polubrat Brody Jenner (30) i vidio joj grudi kroz tanku, bijelu tkaninu pa je oboma bilo neugodno. 

- Oh, to je bolesno - komentirao je. 

Obitelj Kardashian bila je na odmoru na Tajlandu gdje je Kim čak izjavila da je fotografiranje smisao života, a sve to je razljutilo njenu sestru Khloe (30).

- Ona je opsjednuta 'fotkanjem', to je sasvim normalno - sarkastično je komentirala Khloe i dodala kako zbog toga Kim propušta jedinstvene trenutke u životu.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • SmokeyMax 22.07.2014.

    Tocno mi se povraca od te Kim

  • Vicktoorija 21.07.2014.

    Pa jel vas nije vise sramota pisat o njoj?? Pa sami sebe ponizavate s ovakvim clancima. Ispada da stvarno pisete tek toliko da se pise, pa makar to bilo toliko nebitno, glupo i nezanimljivo. Jel uopce procitate svoj clanak prije objave?? Ne razumijem to nikako.

  • FrancescaKasser 21.07.2014.

    žena bi totalno krepirala da ju cijeli svijet ignorira na jedan dan

Komentiraj...
Vidi sve komentare