To je to što me zanima!

Optimus Prime ima specijalnu misiju za mladog Bumblebeeja

Bumblebee, zajedno s trojicom Decepticona, umjesto njegovih saveznika Autobota, kreće u tajnu misiju na Zemlji. Vojska SAD mu je na tragu, no Bumblebee ima asa u rukavu
Vidi originalni članak

Paramount je objavio finalni trailer filma 'Bumblebee', koji je i prvi spin-off u filmskom svijetu Transformersa. Radnja filma se događa 1987. godine kada Bumblebee, zajedno s trojicom Decepticona, kreće u tajnu misiju na Zemlji. U malom kalifornijskom gradu upoznaje djevojku imena Charlie (Hailee Steinfeld), koja će uskoro napuniti 18. godina te pokušava naći svoje mjesto u svijetu, a koja će mu pomoći u toj avanturi. Za ono što slijedi, pogledajte novi trailer filma u nastavku.

Producenti franšiže Transformers, Lorenzo di Bonaventura i Michael Bay su producirali film, zajedno s izvršnim producentima Stevenom Spielbergom, Brianom Goldnerom i Markom Vahradianom. Travis Knight ('Kubo and the Two Strings') je režirao film prema scenariju Christine Hodson ('Unforgettable').

INSTANT OBITELJ Problemi usvojitelja: Nisu znali kakva djeca će im u kuću doći

John Cena je preuzeo jednu od glavnih uloga uz Hailee Steinfeld, a uz njih u filmu ćemo gledati: Pamelu Adlon, Stephena Schneidera, Jorgea Lendeborga Jr., Jasona Druckera, Kennetha Choia, Ricarda Hoyosa, Abby Quinn, Rachel Crow, Grace Dzienny i Johna Ortiza.

'Bumblebee' u domaća kina stiže 20. prosinca, u distribuciji Blitza.

VIDI OVO! Najslavniji i najsramotniji celebrity padovi na pozornici.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • martina46 25.09.2018.

    Jedva cekam

Komentiraj...
Vidi sve komentare