To je to što me zanima!

Optužen za zlostavljanje: Da bi šutjele direktor im nudio novac

U središtu skandala našao se medijski konzultant i bivši izvršni direktor Fox Newsa, Roger Ailes, koji je preminuo prije dvije godine. Ailes je bio optužen za neprimjereno i predatorsko ponašanje, međutim naglasak filma nije na njemu, već na ženama koje su ga uspješno "skinule" s trona.
Vidi originalni članak

Objavljen je prvi teaser za dugoiščekivani film 'Bombshell' filmskog redatelja Jay Roacha čija radnja prati seks skandal koji se prije nekoliko godina dogodio u televizijskoj mreži Fox News.

U središtu skandala našao se medijski konzultant i bivši izvršni direktor Fox Newsa, Roger Ailes, koji je preminuo prije dvije godine. Ailes je bio optužen za neprimjereno i predatorsko ponašanje, međutim naglasak filma nije na njemu, već na ženama koje su ga uspješno 'skinule' s trona.

POSJETILA POZNATI RESTORAN Theron uživa u čarima Hvara: Oduševio je jastog s roštilja...

Riječ je o Megyn Kelly koju glumi Charlize Theron (44), Gretchen Carlson koju tumači Nicole Kidman (52) te Kayli Pospisil u ulozi koje se našla Margot Robbie (29).

U priči se radi o tri novinarke koje su odlučile stati na 'kraj' svom šefu. Podnijele su optužbe za seksualno napastovanje, a u zamjenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca.

Inače, Ailes je dao ostavku na mjesto direktora FOX-a 2016. godine nakon što je na toj poziciji bio gotovo 20 godina. Preminuo je godinu dana kasnije, od nepoznatog uzroka.

Film u kina tiže 20. prosinca, a neki su ga već nazvali konkurentom za nagradu Oscar. Margot trenutno gledamo u filmu 'Bilo jednom...u Hollywoodu' te će reprizirati svoju ulogu Harley Queen u filmu 'Birds of Prey', Kidman je odradila novu sezonu serije 'Velike male laži', a Theron radi na novom nastavku franšize 'Brzi i žestoki'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Promaja u glavi 24.08.2019.

    Pa sad je završila serija o tom liku, 7 epizoda je bilo. Ne znam šta mogu više reći u filmu što nisu u seriji. Iz epizode u epizodu lik ti se sve više i vise gadi. Osim što je zlostavljao žene taj je izmišljao vijesti i vodio ih na svoj mlin samo da bi njegova politička stranka pobijedila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare