To je to što me zanima!

Optužuju ga za neprimjereno seksualno ponašanje: Čak 30 žena istupilo protiv Goodinga

Tijekom saslušanja u utorak, Goodingov odvjetnik poručio je kako bi glumcu trebalo biti dopušteno da ispita jednu od tužiteljica o njezinoj osobnoj traumi uslijed zlostavljanja koje je preživjela u djetinjstvu
Vidi originalni članak

Glumac Cuba Gooding Jr. (52) našao se u središtu skandala. Čak 30 žena optužilo ga je za neprimjereno i neželjeno dodirivanje, javlja Independent.

Oskarovac se trenutačno nalazi na sudu zbog šest optužbi za neprimjereno seksualno ponašanje, odnosno dodirivanje za koje ga optužuju tri žene. 

Suđenje je počelo u travnju, no bilo je odgođeno zbog pandemije korona virusa. U četvrtak su tužitelji rekli kako je od podizanja optužnice istupilo još žena i iznijelo slične optužbe protiv glumca te da ih je sada ukupno 30.

INFLUENCERICA PROTIV GLUMCA Žena optužila Cubu Goodinga Jr. za 'ličko rukovanje' u klubu

Cuba je od početka optužen za neprimjereno dodirivanje tri žene u barovima na Manhattanu 2018. i 2019., što on odbacuje. Tijekom saslušanja u utorak, Goodingov odvjetnik, Peter Toumbekis, poručio je kako bi glumcu trebalo biti dopušteno da ispita jednu od tužiteljica o njezinoj osobnoj traumi uslijed zlostavljanja koje je preživjela u djetinjstvu.

Također, izrazio je želju da se ispita druga tužiteljica o tvrdnji koju je iznijela vezano uz veličinu njezinih grudi zbog čega se osjećala nesigurno, a što je možda imalo utjecaj na njezinu percepciju čitave situacije.

Sljedeće ročište na rasporedu je 1. rujna. Ako bude proglašen krivim, Gooding bi mogao dobiti kaznu od jedne godine zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 1racman 15.08.2020.

    Da da kada je došao do položaja i love sada ga sve dr. Olje tuže jer žele lovu. Ja bi takve postavio i Noble house pa neka zarade koju pinku.

  • ajetodoo 14.08.2020.

    Prava dama, poštena žena ili djevojka, koja se grozi dodirivanja jednog muškarca, nipošto si ne bi smjela dozvoliti dovesti se u položaj da mu pruži tu mogućnost, odnosno , sebi neugodu, svojom blizinom i položajem tijela naspram muškarcu. Praktički, mora i ona poštivati socijalni razmak i ostala pravila koja u ovom trenu važe za "coronu". Međutim, kad im je to bilo slatko, vratile su mu guzicom nadohvat ruke, a sada...(čitaj članak)

  • LjiljanaMilovanovic 14.08.2020.

    Koga ove lazu, bacaju se i skacu kada vide poznatu osobu i poslije se zale jer nisu ostvarile ono sto su naumile.

Komentiraj...
Vidi sve komentare