To je to što me zanima!

Opuštanje prije nastupa: J. Lo uživa u društvu dečka i djece

S dečkom Casperom i blizancima koje ima iz prijašnjeg braka, pjevačica je uživala u bazenu u Miamiju u koji je stigla zbog dva posljednja nastupa na svojoj turneji
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez (42) u bazen je skočila u žutom bikiniju sa sunčanim naočalama na licu. Njezina kći Emma (4) uskoro je osvanula na ramenima majčinog 18 godina mlađeg dečka i pratećeg plesača. U društvu dečka Caspera Smarta (25) i četverogodišnjih blizanaca Emme i Maxa, pjevačica je uživala u kupanju i sunčanju u hotelskom bazenu u Miamiju u koji je doputovala zbog posljednja dva nastupa u sklopu svoje svjetske turneje s Enriqueom Iglesiasom.

Mišićavi Casper opušteno se igrao s malenom podižući je u zrak dok je njezin brat Max plivao nedaleko od njih.

Nakon rođenja djece koje je dobila u braku s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, J.Lo je fotografije prodala jednom časopisu za 6.000.000 dolara čime su postale najskuplje celebrity fotografije ikada.

Marc i Jennifer prošle godine u srpnju objavili su da se rastaju nakon sedam godina braka. Jennifer je ubrzo nakon toga započela vezu sa svojim pratećim plesačem, a nedavno je izjavila kako bi htjela imati još djece.

- Djeca u život unose ogromnu sreću i radost i spuštaju te na zemlju – izjavila je jednom J. Lo. te dodala da svaki put kada ide raditi osjeća grižnju savjesti što ih ostavlja s dadiljom.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • opera 01.09.2012.

    Precijenjena mi je, i izgledom i talentom. Nije mi se nikad sviđala.

  • martin2511 01.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Ovca009 31.08.2012.

    E to je zena i pol

Komentiraj...
Vidi sve komentare