To je to što me zanima!

Opuštanje prije turnira: Marin Čilić sa ženom istražuje Japan

Čilić često rođendane dočeka na različitim destinacijama, većinom u Kini. Prije tri godine slavio je u Shenzhenu, a godinu prije te u Pekingu. Ove godine je na redu Japan gdje će tenisač nastupiti na teniskom turniru
Vidi originalni članak

Najdraži partner za putovanja. Istražujemo što Tokio nudi, napisao je tenisač Marin Čilić (30) uz fotografiju na kojoj zagrljen sa suprugom Kristinom Milković (28) šeta gradom. Prije nekoliko dana se povodom svog 30. rođendana zabavljao u Japanu. 

- Hvala svima na lijepim rođendanskim željama i nadam se još jednoj dobroj godini - piše uz fotografiju gdje Marin večera sa svojim timom i suprugom. 

Čilić često rođendane dočeka na različitim destinacijama, većinom u Kini. Prije tri godine slavio je u Shenzhenu, a godinu prije te u Pekingu. Ove godine je na redu Japan gdje će tenisač nastupiti na svom prvom teniskom turniru otkako je kročio u tridesete. 

Uz to, Marin u Japanu uživa u šetnjama i lijepim trenucima s Kristinom. Marin se obukao sportski, dok je Kristina imala bijelu košulju i traperice.  

Par se vjenčao krajem travnja ove godine, a prije toga su bili osam godina u vezi. Bračne zavjete su razmijenili u crkvi Sv. Nikole u Cavtatu. Svečana večera održala se u jednoj od četiri tvrđave koje se nalaze u sklopu dubrovačkih gradskih zidina. Ovoga ljeta su prošetali upravo Dubrovnikom, a odmarali su i na Korčuli. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • mali ludi 29.01.2020.

    boli te tuki odhebo si od tenisa sada ides prema mjestu broj 100 jer pojma nemas....

  • musakax 01.10.2018.

    Ho yo oooika

  • Mateo32 01.10.2018.

    Marine neizmerno hvala za što daješ od sebe za Hrvatsku. Uživaj u obiteljskom životu biti će još prilika za neki rezultat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare