Show

Komentari 23

Opuštanje prije turnira: Marin Čilić sa ženom istražuje Japan

Opuštanje prije turnira: Marin Čilić sa ženom istražuje Japan

Čilić često rođendane dočeka na različitim destinacijama, većinom u Kini. Prije tri godine slavio je u Shenzhenu, a godinu prije te u Pekingu. Ove godine je na redu Japan gdje će tenisač nastupiti na teniskom turniru

Najdraži partner za putovanja. Istražujemo što Tokio nudi, napisao je tenisač Marin Čilić (30) uz fotografiju na kojoj zagrljen sa suprugom Kristinom Milković (28) šeta gradom. Prije nekoliko dana se povodom svog 30. rođendana zabavljao u Japanu. 

- Hvala svima na lijepim rođendanskim željama i nadam se još jednoj dobroj godini - piše uz fotografiju gdje Marin večera sa svojim timom i suprugom. 

Čilić često rođendane dočeka na različitim destinacijama, većinom u Kini. Prije tri godine slavio je u Shenzhenu, a godinu prije te u Pekingu. Ove godine je na redu Japan gdje će tenisač nastupiti na svom prvom teniskom turniru otkako je kročio u tridesete. 

Uz to, Marin u Japanu uživa u šetnjama i lijepim trenucima s Kristinom. Marin se obukao sportski, dok je Kristina imala bijelu košulju i traperice.  

Par se vjenčao krajem travnja ove godine, a prije toga su bili osam godina u vezi. Bračne zavjete su razmijenili u crkvi Sv. Nikole u Cavtatu. Svečana večera održala se u jednoj od četiri tvrđave koje se nalaze u sklopu dubrovačkih gradskih zidina. Ovoga ljeta su prošetali upravo Dubrovnikom, a odmarali su i na Korčuli. 

Najčitaniji članci