To je to što me zanima!

Ora zavodila dekolteom, a Irina istaknula liniju nakon poroda

Samo dva mjeseca nakon poroda, Irina Shayk je zablistala na crvenom tepihu u uskoj haljini koja joj je isticala besprijekornu liniju. Pjevačica Rita Ora 'riskirala' je nezgodu u dekoltiranoj haljini
Vidi originalni članak

Manekenka Irina Shayk (31) u ožujku je rodila kćer Leu de Seine. Na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu, Ruskinja je prošetala u dugoj, žutoj haljini s visokim prorezom te istaknutim dekolteom. Irina je svoju besprijekornu liniju pokazala nedavno i fotkom na kojoj je pozirala u bikiniju. 

- Čekajte, je li Irina bila zaista trudna ili je to bila halucinacija? Kako je moguće da izgleda ovako nakon poroda - pitali su neki njeni obožavatelji. 

Shayk i njen partner, holivudski glumac Bradley Cooper, nakon prve kćeri žele još proširiti obitelj. 

Na 70. izdanju Cannesa, pojavila se i pjevačica Rita Ora (26) koja svakoga dana odabire sve provokativnije haljine. Ovoga puta odlučila se za neobičnu haljinu koja joj je jedva prekrivala grudi, a za prvo pojavljivanje na festivalu odabrala je haljinu s mrežastim donjim dijelom pa je pokazala guzu u tangama. 

 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Boki8 24.05.2017.

    Imaju lovu a nemaju stila. A na Irina se vidi da nezraci vise svjezinom nego izgleda malo ofucano kosa faca itd a za ovu Oru da nepricam.

  • 24.05.2017.

    dobre su

  • Skoko53 24.05.2017.

    Irina Shayk SKIDAM KAPU!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare