To je to što me zanima!

Oralno je zadovoljila Browna na bini, on nije prestao repati

NEK SVI VIDE Stala je ispred njega, podigla majicu i pokazala mu grudi, a zatim kleknula na pozornicu i priuštila mu felacio, kaže jedan od fanova Dannyja Browna
Vidi originalni članak

Sjećate li se scene iz filma 'Operacija Swordfish' u kojoj Hughu Jackmanu djevojka koju plaćaju ljudi koji su ga oteli pruža oralno zadovoljstvo dok on mora dešifrirati neki kod kako bi mu otmičari poštedjeli život? 

Sigurno ste mislili kako je Hugh, odnosno Stenley Jobson kojeg glumi, neviđeno 'cool' jer je unatoč iskušenju ostao 'hladne glave'. E, pa, to je bio film, a sad ćemo vam otkriti koji je frajer nešto jako slično napravio u stvarnom životu. 

Reper Danny Brown (32) nastupao je u Minneapolisu i obožavatelji su na koncertu dobili 'poslasticu' koja nije bila uračunata u cijenu karte. Naime, usred koncerta, djevojka se popela na binu i Browna odlučila oralno zadovoljiti. Reper je uživao, no nije se dao smesti te je nastavio repati.

- Pozvao je djevojke iz prvog reda da dođu na binu. Jedna se cura odlučila jako zbližiti s njim u tom trenutku, ako kužite što vam želim reći. Stala je ispred njega, podigla majicu i pokazala mu grudi, a zatim kleknula na pozornicu i priuštila mu felacio pred svima - objašnjava obožavatelj koji je cijelu situaciju uspio i snimiti te fotografiju objaviti na Imguru.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • Stevi 03.05.2013.

    ma kakva ženska...to je....fuj

  • WOMANIZER 02.05.2013.

    ja mislio da je riječ o onome rihanninom!

  • I_AM_AWESOME 02.05.2013.

    Brown dat cu ti ja posjetnicu od mog zubara, moze?

Komentiraj...
Vidi sve komentare