To je to što me zanima!

Organizatori treći put odgodili Gibonnijev koncert u Puntu na Krku: 'Bilo je neizvjesno...'

Gibonnijev koncert na Krku organizatori su prvi put odgodili radi kiše. Nakon što su ga odgodili s 30. kolovoza na subotu 2. rujna, prebacili su ga na subotu, 16. rujna. Kako su istaknuli, zbog viroze Gibonnija i ekipe
Vidi originalni članak

Gibonnijev (55) koncert koji je trebao biti na plaži Medane u Puntu na Krku 16. rujna ove godine nažalost je odgođen. Nakon dvije odgode, organizatori su odlučili koncert pomaknuti na ljeto sljedeće godine.

Prema vremenskoj prognozi posljednjih nekoliko dana, bilo je izvjesno kako će padati kiša 16. rujna te je organizacija zbog nesigurnih uvjeta odlučila ipak odgoditi koncert.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Termin novog koncerta na Krkukoji planiraju za lipanj 2024., organizatori će objaviti vrlo brzo. Kupljene ulaznice moguće je vratiti putem sustava Entriogdje će biti također dostupne i u prodaji za novi datum. 

Podsjetimo, Gibonnijev koncert na Krku organizatori su prvi put odgodili radi kiše. Nakon što su ga odgodili s 30. kolovoza na subotu 2. rujna, prebacili su ga na subotu, 16. rujna. Kako su napisali organizatori na društvenim mrežama, zbog viroze Gibonnija i dijela ekipe.

BIT ĆE 2. RUJNA Zbog lošeg vremena odgodili su Gibonnijev koncert na Krku...

Gibonni je ove godine rasprodao koncerte u Zagrebu, Sarajevu, Svetvinčentu, Primoštenu, Vukovaru, Kotoru, Ljubuškom, Rešetarima i Travniku. Nastupio je na Arsenal festu i OK festu te je najavio nove nastupe.

Publika će ga tako 20. i 22. listopada moći poslušati uživo u beogradskoj Štark Areni, 9. prosinca u Areni Varaždin te 23. prosinca u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mahoona 14.09.2023.

    To je onaj koji je propagirao ubadanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare