To je to što me zanima!

Orlando Bloom nervozno skrivao lice u Sarajevu

Orlando, vidjevši novinare, nije želio izaći iz kombija. U BiH će snimati film “Fools Rush In”, a u Sarajevu je obilazio lokacije te stadion Koševo
Vidi originalni članak

Prilikom dolaska pred Gradsku upravu, gdje je imao dogovoren sastanak s gradonačelnicom Semihom Borovac, kombi u kojem je bio Orlando Bloom stajao je nekoliko minuta. Vidjevši novinare, prvo je odbio izaći, ali se naposljetku ipak prošetao do sobe za sastanke. Zamolio je osoblje Gradske uprave da udalji novinare. Nervozno je sjedio, a onda je počeo skrivati lice rukama.
- Bloom i ekipa došli su ovdje radno, kako bi obišli lokacije za snimanje filma 'Fools Rush In’. Zbog toga ne žele publicitet. Jučer smo obišli stadion Koševo i još nekoliko lokacija u gradu - kazao je sugovornik, jedan od likova o kojima će film govoriti.
On će ujedno biti i domaćin Bloomu te njegovoj ekipi u Sarajevu. Knjiga po kojoj će film biti sniman nastala je od dokumentarnog filma “Miss Sarajevo”, čiji je redatelj Bill Carter, a producent Bono Vox.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • almica82 13.08.2008.

    ej, moj orlando, nije ti ovo amerika i nisu ti ovi novinari vasi paparazzi! slobodno izadji, da te vidimo:) slatkisu:)))

  • andreja4 12.08.2008.

    vidi ga, slatkica.....

  • Helena_Zg 12.08.2008.

    da mi ga je vidjeti...rarrrrrr...

Komentiraj...
Vidi sve komentare