To je to što me zanima!

Orlando će za dvije minute u filmu dobiti 5,6 milijuna kuna

ISPLATI SE GLUMITI VILENJAKA Uloga Legolasa isplatila mu se u filmu 'Gospodar prstenova', a sad će glumeći isti lik u 'Hobbitu' također dobiti pozamašan honorar
Vidi originalni članak

U filmskom serijalu 'Gospodar prstenova' glumio je vilenjaka Legolasa, a za kratko pojavljivanje u filmu 'Hobbit' dobit će honorar o kojem mnogi mogu samo sanjati. Orlando Bloom (33) u 'Hobbitu' će se pojaviti na svega dvije minute i za tu 'ulogu' dobiti oko 5,6 milijuna kuna. I u tom će filmu glumiti vilenjaka Legolasa. U filmu glume Olijah Wood (29) i Dominic Monaghan (34) koji su također glumili u 'Gospodaru' te Rob Kazinsky (27) i Aidan Turner (27). Rob i Aidan zajedno će zaraditi manje od Orlanda. 'Hobbita' će režirati Peter Jackson, a u kinima bi se trebao prikazivati krajem godine. 

Visoki honorari holivudskim zvijezdama nisu ništa strano. Za pet dana snimanja filma 'Dozvola za male Fockere' Dustin Hoffman (73) plaćen je nešto više od 40 milijuna kuna. Julia Roberts (43) za snimanje reklame koja je trajala svega 45 sekundi dobila je 7,7 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • maramica30 11.01.2011.

    zar nije Elijah Wood?

Komentiraj...
Vidi sve komentare