To je to što me zanima!

Ornela: 'Kolinda mi je rekla da se javim ako zatrebam pomoć'

Ulozi se i ovaj put jako posvetila. Osim što ističe kako su joj u radu pomogli autori Boris Svrtan i Tarik Filipović, ujedno redatelj, te glumačka ekipa s 'puno utakmica u nogama', oni za ulogu Kolinde nisu bili jedini
Vidi originalni članak

Mjeseci rada utkani su u praizvedbu predstave zagrebačkoga kazališta Kerempuh “Predsjednici&ca (Pretposljednja večera)”. Tematika vrlo aktualna, Kolinda Grabar Kitarović na večeru zove Ivu Josipovića, Stipu Mesića, Franju Tuđmana i Josipa Broza Tita kako bi pronašli recept za spas zabrinjavajuće Hrvatske.

Uloga bivše predsjednice, koja je okupila ostatak predsjednika, dopala je Ornelu Višticu (31).

- Rad je bio zahtjevan i predan, a ‘izvezen’ do krajnjih detalja. Uložili smo stvarno veliki trud, tako da sam sad smirena - rekla nam je glumica.

POGLEDAJTE VIDEO: Ornela Vištica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako je sama rekla, ulozi se i ovaj put jako posvetila. Osim što ističe kako su joj u radu pomogli autori Boris Svrtan i Tarik Filipović, ujedno redatelj, te glumačka ekipa s “puno utakmica u nogama”, oni za ulogu Kolinde nisu bili jedini.

- Pogledala sam jako puno videomaterijala, pročitala puno tekstova. A pomogli su i suradnici gospođe Grabar Kitarović - otkrila nam je Ornela pa nastavila:

- Lijepo je što se i ona sama ponudila za pomoć, ako trebam bilo kakav savjet ili pomoć oko lika i predstave. Rekla je da joj se slobodno javim. I jesam, bila je jako srdačna i duhovita.

Predstava je nastala u ovim novim okolnostima izazvanim pandemijom. No ansambl se nije predao. Nekoliko dana prije “karantene” odigrali su “Gruntovčane”, a čim su okolnosti dopustile, počeli su raditi na novim projektima.

- Tarik i Svrtan zaslužni su za tekst, imamo, naravno, zadatke u prostoru, ali pazili smo uvijek na sve. Probe su bez obzira na sve bile lijepe jer su prošle u kulturnom tonu, a bilo je užitak ovo stvarati - smatra Ornela.

Po generalnim probama i pričama sa samim akterima, smijeha ima od početka do kraja predstave. Navodno su svoj dolazak najavili i neki od aktera., odnosno baš “domaćica” večere, Kolinda Grabar Kitarović, Stipe Mesić, a Ivo Josipović ispričao se poslovnim putovanjem, ali je ujedno najavio dolazak na neku od budućih izvedbi “Predsjednici&ca (Pretposljednja večera)”. Njihove reakcije tek se očekuju...

UTJELOVILA JE PREDSJEDNICU Vištica pozirala s Kolindom, a pratitelji joj poručili: 'Iste ste'

- Ne znam tko se sve najavio, ali bilo bi mi zaista drago da dođu vidjeti i oni ovu predstavu. Pa i aktualni predsjednik Zoran Milanović, za nekoliko godina i on može biti u predstavi rekla je Ornela.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL NA 24SATA O SITUACIJAMA U FIRMI:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare