To je to što me zanima!

Ornela Vištica se prisjetila svojih početaka u glumi: 'Nema najdraže i najljepše uloge'

Svaka uloga nosi svoju čar, novo propitkivanje i zaboravljanje svih onih koje su se dogodile jednom nekada negdje. Nema najdraže i najljepše uloge, napisala je Ornela
Vidi originalni članak

Glumica Ornela Vištica (32) na svojem je profilu na Facebooku podijelila nekoliko fotografija kojima se prisjetila svojih prvih uloga iz djetinjstva. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svaka uloga nosi svoju čar, novo propitkivanje i zaboravljanje svih onih koje su se dogodile jednom nekada negdje. Nema najdraže i najljepše uloge. Ljepota živi, kad ostavite nešto od sebe ljudima - napisala je Ornela uz fotografije na kojima nosi različite kostime za razne uloge koje je utjelovila kao djevojčica.

Glumica je djetinjstvo provela u Ljubuškom, a svoje prve predstave odigrala je u Mostaru, gdje su i nastale ove nostalgične fotografije. 

Vištica je nedavno objavila da će utjeloviti lik 'Dive Grabovčeve' u istoimenom, novom, dugometražnom igranom filmu o mučenici s Varvare, žrtvi Tahir-bega Kopčića s Kupresa u 17. stoljeću.  

- Ovu filmsku ulogu posvećujem svojoj baki Vili, koja je jednom nosila opanke kao i sve vrijedne žene ovih krajeva. Igram ženu koja je simbol emancipacije, snage i ljepote, ženu koja je cijenom vlastitog života sačuvala svoju čast, vjeru i identitet. Ženu, čiji grob i danas posjećuju brojni hodočasnici u Bosni i Hercegovini - nedavno je napisala Ornela. 

GLUMICA JE LJUTITA Orneli Vištici hakirali Instagram profil: 'Traže me novac, neće to samo tako proći. Pronaći ću vas'

Dramu 'Diva Grabovčeva' napisao je Fra Blago Karačić koju je akademik Veselko Koroman svrstao u 'Antologiju hrvatske drame u BiH', a koju su 1978. godine izveli širokobriješki dramski amateri.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • KMVA 27.08.2022.

    Ornela,Ornela!

  • 26.08.2022.

    Prelijepa žena..

  • Zlatna Vuga 26.08.2022.

    Jako lijepa prirodno, ne smije ništa korigirati na sebi jer će onda sve pokvariti

Komentiraj...
Vidi sve komentare