Obavijesti

Show

Komentari 3

Ornela Vištica se prisjetila svojih početaka u glumi: 'Nema najdraže i najljepše uloge'

Ornela Vištica se prisjetila svojih početaka u glumi: 'Nema najdraže i najljepše uloge'
4

Svaka uloga nosi svoju čar, novo propitkivanje i zaboravljanje svih onih koje su se dogodile jednom nekada negdje. Nema najdraže i najljepše uloge, napisala je Ornela

Glumica Ornela Vištica (32) na svojem je profilu na Facebooku podijelila nekoliko fotografija kojima se prisjetila svojih prvih uloga iz djetinjstva. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Svaka uloga nosi svoju čar, novo propitkivanje i zaboravljanje svih onih koje su se dogodile jednom nekada negdje. Nema najdraže i najljepše uloge. Ljepota živi, kad ostavite nešto od sebe ljudima - napisala je Ornela uz fotografije na kojima nosi različite kostime za razne uloge koje je utjelovila kao djevojčica.

Glumica je djetinjstvo provela u Ljubuškom, a svoje prve predstave odigrala je u Mostaru, gdje su i nastale ove nostalgične fotografije. 

Vištica je nedavno objavila da će utjeloviti lik 'Dive Grabovčeve' u istoimenom, novom, dugometražnom igranom filmu o mučenici s Varvare, žrtvi Tahir-bega Kopčića s Kupresa u 17. stoljeću.  

storyeditor/2021-11-13/PXL_110908_835_1_.jpg

- Ovu filmsku ulogu posvećujem svojoj baki Vili, koja je jednom nosila opanke kao i sve vrijedne žene ovih krajeva. Igram ženu koja je simbol emancipacije, snage i ljepote, ženu koja je cijenom vlastitog života sačuvala svoju čast, vjeru i identitet. Ženu, čiji grob i danas posjećuju brojni hodočasnici u Bosni i Hercegovini - nedavno je napisala Ornela. 

Orneli Vištici hakirali Instagram profil: 'Traže me novac, neće to samo tako proći. Pronaći ću vas'
Orneli Vištici hakirali Instagram profil: 'Traže me novac, neće to samo tako proći. Pronaći ću vas'

Dramu 'Diva Grabovčeva' napisao je Fra Blago Karačić koju je akademik Veselko Koroman svrstao u 'Antologiju hrvatske drame u BiH', a koju su 1978. godine izveli širokobriješki dramski amateri.