To je to što me zanima!

Oružje iz kojega je pucao Han Solo na dražbi u Los Angelesu

Ford je koristio pištolj u mnogim scenama 'Povratka Jedija', a ovo oružje jedno je od najpoznatijih u znanstveno-fantastičnim filmovima
Vidi originalni članak

Jedno od najpoznatijih filmskih oružja u povijesti 'Ratova zvijezda' iz kojega je pucao Han Solo bit će prodano na dražbi u lipnju i moglo bi dosegnuti cijenu od pola milijuna dolara, objavila je u četvrtak dražbovna kuća Julien's Auctions.

IMA LI MU SPASA? Koliko točno će biti loš naredni uradak iz 'Ratova zvijezda'?

Pištolj koju je koristio Harrison Ford 1983. u 'Ratovima zvijezda: Povratak Jedija' jedan je od dva pištolja korištena u filmu i poznat je kao model DL-44. Nije poznato gdje je drugi pištolj, navela je dražbovna kuća.

Ford je koristio pištolj u mnogim scenama 'Povratka Jedija', a ovo oružje jedno je od najpoznatijih u znanstveno-fantastičnim filmovima.

NEMA VIŠE Marku Hamillu je stvarno dosta franšize o 'Ratovima zvijezda'

Oružje će 23. lipnja biti prvi put ponuđeno na prodaju. Izradio ga je James L. Schoppe koji ga je dobio na poklon nakon što je film snimljen zajedno s drugim predmetima koje je čuvao 35 godina.

Predmeti vezani uz 'Ratove zvijezda' posebno su traženi na dražbama. Robot R2-D2 korišten u nekoliko filmova prodan je za 2,7 milijuna dolara.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare