Obavijesti

Show

Komentari 0

Koliko točno će biti loš naredni uradak iz 'Ratova zvijezda'?

Koliko točno će biti loš naredni uradak iz 'Ratova zvijezda'?
2

Dok su prethodni filmovi iz 'Ratova zvijezda' bili donekle smisleni ili su se logično uklapali u priču, nadolazeći i nije u toj kategoriji. A ima i situacija koje pokazuju probleme u filmu

VIDEO

Unatrag nekoliko godina je Disney odlučio 'izmusti' svaki cent kojeg mogu iz ljubitelja 'Ratova zvijezda', pa ćemo tako i ove godine dobiti film iz te franšize. U pitanju je film 'Solo: Priča iz Ratova zvijezda', koji će nam posve bespotrebno objašnjavati kako je točno Han Solo postao krijumčar. No dok su prethodni filmovi bili barem donekle smisleni ili su se logično uklapali u priču, nadolazeći baš i nije u toj kategoriji.

Ne samo da je u igri taj problem, već se pojavilo i par drugih situacija koje su zorno prikazale da film ima probleme, koji su možda nerješivi. Uz to, dok je za prethodne filmove bio zainteresiran velik broj poklonika franšize, ovaj baš i nije to uspio.

Najveći morski pas u povijesti zaplivat će među kupačima
Najveći morski pas u povijesti zaplivat će među kupačima

Glavni je glumac Alden Ehrenreich (glumi samog Sola) oko kojeg su se rano počele vrtjeti neke drame. Navodno je Ehrenreichova gluma bila poprilično loša, pa je za potrebe snimanja unajmljen pomoćnik koji bi mu pomagao s time. No kako je sve moguće, izgledno je i da je cijela priča izmišljena kako bi se skrenula pažnja javnosti na ovaj film.

Uz to, pojavila se i situacija s redateljima, koja je na žalost bila prava. Redatelji koji su snimili dobar dio posla te koji su isprva vodili projekt, Lord i Miller, su napravili katastrofalan posao. To je navelo predsjednicu Lucasfilma, Kathleen Kennedy, da ih otpusti. Oscarovac Ron Howard, koji je krenuo režirati po volji predsjednice.

Stoga je novi foršpan za film u stvari točno ono što je Kennedy željela, pa se moramo upitati ide li film u dobrom pravcu, ako njegovim stvaranjem diktiraju producenti, a ne redatelj, scenaristi i snimatelji?

Pogledajte novi foršpan

Alden Ehrenreich je u filmu mladi Han Solo (ali izgleda starije no što je Solo izgledao 1977.), a pridružuju mu se Donald Glover kao mladi Lando Calrissian te Emilia Clarke i Woody Harrelson.

Iako je postojalo pitanje hoće li film zakasniti jer se popravljaju očigledne mane filma, čini se da vjerojatno neće. Ipak su u igri Disney i LucasFilm, kolosi filmaškog svijeta, koji baš i ne rade greške. Tako da 'Solo: Priča iz Ratova zvijezda' po njihovim planovima u kina stiže 25. svibnja ove godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode