Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Koliko točno će biti loš naredni uradak iz 'Ratova zvijezda'?

Dok su prethodni filmovi iz 'Ratova zvijezda' bili donekle smisleni ili su se logično uklapali u priču, nadolazeći i nije u toj kategoriji. A ima i situacija koje pokazuju probleme u filmu

Foto: Twitter/Screenshot
0 komentara

Unatrag nekoliko godina je Disney odlučio 'izmusti' svaki cent kojeg mogu iz ljubitelja 'Ratova zvijezda', pa ćemo tako i ove godine dobiti film iz te franšize. U pitanju je film 'Solo: Priča iz Ratova zvijezda', koji će nam posve bespotrebno objašnjavati kako je točno Han Solo postao krijumčar. No dok su prethodni filmovi bili barem donekle smisleni ili su se logično uklapali u priču, nadolazeći baš i nije u toj kategoriji.

Ne samo da je u igri taj problem, već se pojavilo i par drugih situacija koje su zorno prikazale da film ima probleme, koji su možda nerješivi. Uz to, dok je za prethodne filmove bio zainteresiran velik broj poklonika franšize, ovaj baš i nije to uspio.

MEGALODON DOLAZI Najveći morski pas u povijesti zaplivat će među kupačima

Glavni je glumac Alden Ehrenreich (glumi samog Sola) oko kojeg su se rano počele vrtjeti neke drame. Navodno je Ehrenreichova gluma bila poprilično loša, pa je za potrebe snimanja unajmljen pomoćnik koji bi mu pomagao s time. No kako je sve moguće, izgledno je i da je cijela priča izmišljena kako bi se skrenula pažnja javnosti na ovaj film.

Foto: Facebook/Screenshot

Uz to, pojavila se i situacija s redateljima, koja je na žalost bila prava. Redatelji koji su snimili dobar dio posla te koji su isprva vodili projekt, Lord i Miller, su napravili katastrofalan posao. To je navelo predsjednicu Lucasfilma, Kathleen Kennedy, da ih otpusti. Oscarovac Ron Howard, koji je krenuo režirati po volji predsjednice.

Stoga je novi foršpan za film u stvari točno ono što je Kennedy željela, pa se moramo upitati ide li film u dobrom pravcu, ako njegovim stvaranjem diktiraju producenti, a ne redatelj, scenaristi i snimatelji?

Pogledajte novi foršpan

Alden Ehrenreich je u filmu mladi Han Solo (ali izgleda starije no što je Solo izgledao 1977.), a pridružuju mu se Donald Glover kao mladi Lando Calrissian te Emilia Clarke i Woody Harrelson.

Iako je postojalo pitanje hoće li film zakasniti jer se popravljaju očigledne mane filma, čini se da vjerojatno neće. Ipak su u igri Disney i LucasFilm, kolosi filmaškog svijeta, koji baš i ne rade greške. Tako da 'Solo: Priča iz Ratova zvijezda' po njihovim planovima u kina stiže 25. svibnja ove godine.

Tema: FILM

Message