To je to što me zanima!

Osbourne: Victoria mi je jako zabavna iako djeluje ozbiljno

Kći Ozzyja Osbournea otkrila je kako je uživala pričati sa suprugom nogometaša Davida Beckhama tijekom 12- satnog leta. Oduševila ju je jer je uživo druga osoba
Vidi originalni članak

Jednom smo sjedile zajedno u avionu i provele čak 12 sati pričajući. Victoria Beckham (39) je jako zabavna, rekla je Kelly Osbourne (28).

Dodala je da bivša članica Spice Girls možda djeluje ozbiljno, ali da je uživo druga osoba.

Majka četvero djece nedavno se osvrnula na činjenicu da je mnogi doživljavaju 'umišljenom kravom' jer pred kamerama djeluje hladno i nikada se ne smije.

- Svi misle da sam ja takva krava, shvaćam to jer i sama to ponekad pomislim kad vidim fotografije - rekla je dizajnerica.

Za razliku od nje, Kelly je priznala da više ne gaji prijateljske simpatije prema Lady GaGi.

- Do danas mi ništa nije jasno. Obožavala sam je jer je donijela zabavu u glazbu, ali to se promijenilo nakon što me kritizirala na Facebooku. Ipak, i dalje je poštujem kao izvođača - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • WOMANIZER 07.05.2013.

    meni ti nisi simpatična i btw: "Za razliku od nje, Kelly je priznala da više ne gaji prijateljske simpatije prema Lady GaGi."- možda zato što si ju izvrijeđala u onoj svojoj fashion police emisiji i rugala joj se da je debela, a sama si bila ko kit pa su te njeni fanovi napali, a ona ti kasnije bukvicu očitala? bit*h please, get off!

  • Stella81 07.05.2013.

    kad razmislim, ima smisla...mene isto svrstaju u tu neku kategoriju, hladnu, bahatu, umišljenu.....aj,priznam, možda ima nešto u toj viky

  • chelseaMG 07.05.2013.

    bojim se da nije. trebaš provesti s njom dan : kaže beckham. hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare