To je to što me zanima!

Oscarovac Fraser je samohrani otac trojice sinova, a zbog njih je karijeru stavio u drugi plan

Brendan Fraser nedavno je dobio Oscara za ulogu u filmu 'Kit', a ranije je u intervjuu s Drew Barrymore progovorio o izazovima s kojima se susreo
Vidi originalni članak

Glumac Brendan Fraser (54), koji je nedavno dobio Oscara za najboljeg glumca za ulogu u filmu 'Kit', na dodjelu je došao u društvu trojice sinova Griffina Arthura (20), Holdena Fletchera (18) i najmlađeg Lelanda (16). Od razvoda s kolegicom Afton Smith (55) sinove odgaja kao samohrani otac.

PRESRETAN FRASER Brendan se proslavio 90-ih pa godinama bio na 'crnoj listi': Dobio kipić za najboljeg glumca

U nedavnom intervjuu s glumicom Drew Barrymore (48), Fraser je otkrio da je napravio pauzu od glume jer je kao roditelj samo želio napraviti ono što je najbolje za njegovu djecu.

Barrymore je također samohrana majka dvije djevojčice, a Frasera je upitala koji bi savjet dao ostalim roditeljima u ovoj situaciji.

PAO JE I U NESVIJEST Brendan Fraser: Skoro sam se ugušio na snimanju Mumije

- Imajte odličan odnos sa svojim partnerom i na taj način nikada nećete staviti svoju djecu na drugo mjesto - rekao je glumac.

Naglasio je da se roditeljsko iskustvo gradi kroz pogreške i da te greške na kraju pomažu da rastemo i postanemo bolji roditelji. 

GLUMAC JE OČAJAN Fraser o teškoj dijagnozi sina: 'Htio sam učiniti sve što mogu kako bih mu pronašao lijek...'

- Sada imam djecu i to zaista utječe kako donosim odluke, što ću raditi i kako se osjećam u vezi s onim što radim - otkrio je.

- Nekako se ulozi podižu do te točke da nešto što može izgledati 'normalno' postaje mnogo teže - zaključio je Fraser.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Demetra 💙 ⚜ 29.03.2023.

    Ako djeca žive s njim, to ne znači da je samohrani otac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare