To je to što me zanima!

Oskarovka Jane Fonda (85) je snimila tri filma dok je bila na pauzi od kemoterapije...

Stvarno me jako pogodilo. Ponekad bi mi jednostavno potpuno nestalo energije. Inače mogu držati sklek i po nekoliko minuta, rekla je glumica
Vidi originalni članak

Oskarovka i glumica Jane Fonda (85) u nedavnom intervjuu za The Hollywood Reporter otkrila je kako je snimila tri filma unatoč bolesti koju ima, Ne-Hodgkinov limfom ili rak krvi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošle godine sredinom studenog glumica je primila posljednju kemoterapiju, a trenutačno se rak nalazi u remisiji. Jane je bolest spriječila u obavljanju svakodnevnih aktivnosti te je počela koristiti dizalo u domu iako je prije uvijek išla stepenicama.

- Stvarno me jako pogodilo. Ponekad bi mi jednostavno potpuno nestalo energije. Inače mogu držati sklek i po nekoliko minuta. Kad sam bila na kemoterapiji, nakon 30 sekundi bih se srušila - rekla je glumica.

Jane igra u tri filma koja će izaći u sljedeća četiri mjeseca. Ona želi da starije žene na televiziji dobiju zanimljivije uloge te da budu zastupljenije.

pobijedila bolest Oskarovka Jane objavila sretne vijesti: 'Rak je u remisiji, mogu prekinuti sa kemoterapijama!'

Jedan od filmova u kojem glumi je i '80 for Brady', sportska komedija u kojoj Jane i kolegica Lily Tomlin (83) glume 80-godišnje navijačice koje pokušavaju doći na Super Bowl.

Jane glumi i u filmu 'Moving On', to je drama s elementima komedije u kojoj je Jane zajedno s Tomlin protiv udovca njihove nedavno preminule prijateljice.

Također izlazi i film 'Book Club: The Next Chapter', to je nastavak komedije iz 2018. godine, a Fonda glumi sa Diane Keaton (77), Candice Bergen (76) i Mary Steenburgen (69). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Jane je izjavila da nikada do sada nije snimila tri filma u jednoj godini te da je poprilično sretna zbog toga.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Zlatna Vuga 30.01.2023.

    Sretno Jane u liječenju. Daj Bože da je bolest zauvijek nestala. Želim joj još puno filmova.

  • mrTrobec 30.01.2023.

    Koliko su trajali ti filmići, jesu li Hrvati glumili, bez nas ništa, malo nas je ali smo u svakoj g....

Komentiraj...
Vidi sve komentare