To je to što me zanima!

Oskarovka zbog izgleda dobila kritike: 'Strše ti ključne kosti'

Za ulogu u biografskom filmu dobila je samo riječi hvale, ali su joj obožavatelji iznenađeni izgledom. Predbacuje joj se kako je premršava, a njeni pratitelji medijima su ispričali kako ponekad istrči i 20 kilometara
Vidi originalni članak

Američka glumica i oskarovka Renee Zellweger (50) prekinula je višegodišnju stanku u karijeri te dobila glavnu ulogu u biografskom filmu o glumici Judy Garland te je ta uloga na njezin veliki povratak na platna. Filmove nije snimala punih šest godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za ulogu je primila samo riječi hvale, ali na premijeri u Torontu njezin je izgled naišao na kritike. Odjenula je svijetloplavu haljinu lađa izreza, koja joj je naglasila ključne kosti. 

Iako je njezina najpoznatija uloga ona punašne Bridget Jones, mnogi komentiraju kako glumica trenutno izgleda jako ispijeno. Njeni pratitelji medijima su ispričalo kako svakodnevno vježba po dva sata, a ponekad istrči i 20 kilometara. 

Prije pet godina naveliko se pričalo i pisalo o njenom izgledu, nakon što se na crvenom tepihu pojavila potpuno izmijenjenih crta lica. Nedavno je rekla kako joj se u tom periodu u sjećanje usjekao 'bolan' događaj u londonskom vlaku.

- Pričali su o Hollywoodu i o tome kako su žene u Hollywoodu lude, naročito ona Renee Zellweger. Kako je to mogla napraviti? Zašto je otišla na operacije, kao da nećemo skužiti. Ne izgleda poput sebe, kako možeš doći na to mjesto da ne ličiš na sebe? - ispričala je. U tom je trenu ustala i prišla vratima i čula kako muškarac govori da je glupa.

Renee je često u intervjuima isticala da se nikada nije posebno borila s kilogramima te je vrijeđa kada ju mediji nazivaju premršavom. Kada je smršavjela, mnogi su komentirali da joj se lice 'izobličilo' te da je neprepoznatljiva. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 13.09.2019.

    izgleda puno mršavo

  • medeki 13.09.2019.

    Gledao je u zadnjem filmu o Bridget Jones....tužno šta je napravila od sebe. Tek u tragovima jedva vidiš da je to stvarno ona!

  • josip46 13.09.2019.

    Ocito u americi obozavaju jesti limune

Komentiraj...
Vidi sve komentare