To je to što me zanima!

Osmijeh Scarlett Johansson pokvario crveni ruž na zubima

Osmijeh holivudske glumice 'mrvicu' je pokvario crveni ruž koji je prekrio i njezine zube. Tamni crveni ruž otkrio je i da Scarlett nema kristalno bijele zube kao kolege
Vidi originalni članak

Ni najljepše žene svijeta nisu uvijek savršene. Scarlett Johansson (27) gostovala je u showu Davida Lettermana u kariranom korzetu i plavoj suknji. Odličan outfit 'mrvicu' je pokvario crveni ruž koji je osim usana prekrio i njezine zube. Njezin osmijeh otkrio je i da glumica nema kristalno bijele zube kao većina holvudskih zvijezda. Cigarete su ipak ostavile traga, a crveni ruže je to još više naglasio. 

Požutjele zube od kave i cigareta nedavno je pokazala i Lindsay Lohan (25).

Idi na 24sata

Komentari 15

  • moš mislit 15.12.2011.

    zato onaj tko je napisao ovaj članak ima sigurno "snježno" bijele zube a što se dotične tiče pa cura je još mlada što će si uništavat zdrave zube samo da bi bila u trendu?!

  • tajnamoja 15.12.2011.

    Nijansa zubi govori o njihovoj kvaliteti. Za boju zuba zaslužna je tvar dentin i s tim se rađamo. Kaže se, žući zubi, čvršći i kvalitetniji, bijeli zubi krhki i skloni karijesu. Drago mi je da još nije podlegla uništavanju zuba kemikalijama kao što je sada trend.

  • bubalu07 15.12.2011.

    Vi samo da nešto napišete...pa niti da se potrudite provjeriti ili barem pogledati o čemu pišete(plava suknja?????)!Ili to namjerno radite samo da nas provocirate...jadno...stvarno jadno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare