To je to što me zanima!

Osobna motačica džointa Snoop Dogga: 'Bude ih do 150 dnevno'

Snoop Dogg puši marihuanu svaki dan, a kako nema vremena uvijek sam smotati džoint, angažirao je djelatnika za izradu savršeno namotanih džointa koji to radi umjesto njega
Vidi originalni članak

Američki reper Snoop Dogg (51) živi u Kaliforniji, gdje je rekreacijska konzumacija marihuane legalna i zapošljava Renegade Piranhu, koja mu ju smota u džoint, a ona procjenjuje da ih je za repera smotala oko 450 tisuća. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Renegade je gostovala u australskoj radio emisiji  'The Kyle and Jackie O Show' gdje je podijelila svoje iskustvo s reperom. 

- Izračunala sam da ih je do sad bilo više od 450 tisuća. Radim s oko 220 grama dnevno, što je 75 do 150 džointa - ispričala je Renegade. 

Snoop puši marihuanu svaki dan, a kako nema vremena uvijek sam smotati džoint, angažirao je djelatnika za izradu savršeno namotanih džointa koji to radi umjesto njega. Reper je u lipnju otkrio da je svom osobnom 'motaču džointa' povećao plaću zbog inflacije. 

Profil 'UberFacts' je tada na Twitteru objavio kako reperov zapošljava osobu čija je dužnost motanje džointa te da zarađuje plaću između 40 i 50 tisuća dolara godišnje, a Snoop koji ima 20,2 milijuna pratitelja na toj platformi je odgovorio: 'Inflacija. Njihova je plaća porasla!'.

Usporedio je svoju djelatnicu s filmskim likom Lurchom iz obitelji Addams, opisujući njezin rad kao 'besprijekoran'. 

Snoop se osvrnuo na neobično zaposlenje u intervjuu s karizmatičnim američkim voditeljem Howardom Sternom (68). Stern je upitao repera je li to neka osoba koja je specifično angažirana za tu uslugu.

- To je njegovo zanimanje. U njegovom životopisu 'piše čime se baviš? Ja sam motač džointa. Profesionalni motač džointa' - objasnio je Snoop i dodao da su benefiti posla besplatna marihuana, ali i odjeća. 

INCIDENT ZBOG UBOJSTVA Snoop Dogg otkrio kako ga je kraljica Elizabeta II. spasila da ne bude protjeran iz Britanije

- Ako si odličan u nečemu što mi treba, zapošljavam te - zaključio je. 

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

AKO VEĆ NISTE, POGLEDAJTE I PRVU EPIZODU:

Idi na 24sata

Komentari 7

  • XM12 07.11.2022.

    Snoop Dogg pushi 10 dzointa po danu, ostalo je za raju. Samje priznao da je tako.

  • danho 26.10.2022.

    taj joint treba samo živčenjacima i neurotičnima da ih nulira.

  • bibi87 26.10.2022.

    Taj jos samo dise

Komentiraj...
Vidi sve komentare