To je to što me zanima!

Prijatelji tvrde: Jadranka Đokić i Ivan prekinuli nakon 5 godina

Sestra Helga ponovo je slobodna. Glumica je navodno prekinula vezu s Ivanom Marušićem Klifom. Iako su već prekidali, ovaj put je konačno, prenosi časopis Story
Vidi originalni članak

Jadranka Đokić (33) poslovno doživljava uspjeh s predstavom 'Kako smo preživjele', ali osobno proživljava teške trenutke. Njeni bliski prijatelji tvrde da je prekinula vezu s Ivanom Marušićem Klifom (44), piše Story. 

Glumica i multimedijski umjetnik u vezi su bili pet godina. Ni Jadranka, ni Ivan nisu htjeli komentirati navode o prekidu. 

- Osvojio me otvorenošću i vedrinom, a kod njega najviše cijenim iskrenost - rekla je Jadranka u jednom intervjuu. 

Par je već prekidao nekoliko puta, ali uvijek su našli način da riješe razmirice. Ovaj put je konačno, tvrde glumičini prijatelji. 

Izvorni članak pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Story.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • _l_ 21.05.2014.

    kifla

  • bebasaurus 21.05.2014.

    hehe

  • marnikxx99 21.05.2014.

    Aj aj,..Prekid veze nikako se ne smije prihvatiti kao nešto tragično i bolno, život ide dalje! Sa prekidom veze nije došao i kraj svijeta, malo optimizma i akcije zajedno sa vremenom liječi sve ljubavne traume. Uvijek neko postoji tko može u vas unijet novu svježinu i novu volju za radostima, zato glavu gore i recite sami sebi ; -- ja vrijedim , za mene počinje novi život! Nema predaje, svaki dan je moj dan!,....I svaka bol će nestati , a vi ponovo budete sretni!,...

Komentiraj...
Vidi sve komentare