To je to što me zanima!

Osramoćena Rita Ora: 'Ovo je najgore pjevanje na playback'

Tvrtka, koja je organizirala paradu, stala je u obranu pjevačice rekavši kako nije njezina krivica, da je došlo do tehničkih problema te su se svima ispričali
Vidi originalni članak

Pjevačica Rita Ora (27) 'osramotila' se na paradi koju je organizirala tvrtka Macy's u New Yorku povodom Dana zahvalnosti. Kada je zapjevala, došlo je do tehničkih poteškoća. Naime, nastup uopće nije bio sinkroniziran. Najprije se čuo njezin glas, a zatim se vidjelo otvaranje njezinih usta. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Društvene mreže su bile prepune 'pljuvanja' po Albanki i zbog ove nezgode su odmah su ju napali da nikada ne pjeva uživo.

- Najgore pjevanje na playback ikad - pisali su joj pratitelji te rekli da će se taj trenutak zauvijek pamtiti. Također, dodali su: 'Na pitanje pjevaju li izvođači uživo ili ne, definitivno smo dobili odgovor'.

Tvrtka je stala u obranu pjevačice rekavši kako nije njezina krivica, da je došlo do tehničkih problema te su se svima ispričali. 

John Legend (39), koji je također nastupio na paradi, rekao je da su svi imali problem sa sinkronizacijom jer nije bilo bilo moguće obraditi zvuk za izvođenje uživo. 

- Nadam se da ste ipak uživali. Svi koji dolaze na moje nastupe, znaju da pjevam sto posto uživo - kaže pjevač. 

SJAJNO I ODVAŽNO: Ovo je 7 najtraženijih boja kose za 2019. godinu 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • maher12 24.11.2018.

    ništa nije gore od Rozge koja je zaboravila uopće otvarati usta.

  • Aleafar 23.11.2018.

    Isuse objasnila je lijepo zasto je morala pjevat na playback...zasto je bilo najgore pjevanje na playback?!?!?!?!ZATOO JER nikad ne pjeva na playback...malo se informirajte pa onda serite hvala

  • 23.11.2018.

    kao milli vanilli 1990

Komentiraj...
Vidi sve komentare