To je to što me zanima!

Ostale u natjecanju: 'Ružica i Barica su legende poput Miše'

NISU NIKAKO MOGLI ODLUČITI U četvrtak navečer žiri showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' donio je jednoglasnu odluku koja je šokirala i iznenadila sve prisutne
Vidi originalni članak

Uzimajući u obzir današnji dan, ali i prijašnje tjedne, koliko ste ovdje, i jedan i drugi par su imali puno uspona i padova. Izbor nije bio lagan, ali mi smo donijeli jednoglasnu odluku - oba para ostaju, priopćio je Ivan Pažanin nakon završenog kuhoboja.

Zbog stresa i panike, Ružica i Barica nisu se uspjele dokazati u najboljem svjetlu te je žiri imao zamjerke na sva tri slijeda, a najviše na desert – Baričine palačinke. Barica inače kod kuće napravi sto puta bolje palačinke, ali sada je nedostatak vremena i manjak namirnica odigrao svoje. 

Jednako tako, Vjekoslav i Davorka također su kiksali u svim sljedovima, no desert je bio nešto bolji od konkurencije, što opet nije bilo dovoljno da prijeđu u vodstvo. Zbog toga što su oba para bila podjednako dobra i podjednako loša, žiri je odlučio ovim natjecateljima dati drugu priliku da se dokažu.

- Drago mi je što smo ostale, valjda nas ne bu puno kritizirali ubuduće - našalila se Ružica, presretna zbog ostanka u showu, ali oduševljenje je izostalo kod njezine partnerice Barice, koja se nadala otići kući. 

Isto se nadala i Davorka, kojoj su misli već bile na Sv. Roku, ali za sada će taj put još malo pričekati.

- Meni je drago da smo svi ostali. Pogotovo Ružica i Barica, Mišo Kovač i njih dvije su živuće legende. Zabavljat ćemo se, kuvat ćemo i družit ćemo se i dalje - zadovoljno je zaključio Vjekoslav.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Keterware 23.03.2018.

    Gdja Barica je jedini razlog zasto pratim ovaj show. Legenda! :-)

  • ReaverSkiver 23.03.2018.

    Smiješno mi je bilo kad je Pažanin pokazao peticu umjesto šestice i time ostavio one dvije starije gospođe u igri, jer sa šesticom ispadaju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare