To je to što me zanima!

Ostat ćete bez riječi: Edwardu već govore da je nova S. Boyle

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Učitelj iz Coatbridgea ostavio je bez daha žiri i publiku. Svojim nastupom osvojio je simpatije i o njemu se već govori kao o pobjedniku showa Britain's Got Talent
Vidi originalni članak

Edward Reid (35) spojio je nekoliko tradicionalnih dječjih pjesama i otpjevao ih na melodiju pjesme 'Run' grupe Snow Patrol. Oduševio je sve na audiciji u showu 'Britain's Got Talent', a posebno se dojmio žirija. U svom nastupu spojio je pjesme: 'Old MacDonald Had A Farm', 'Humpty Dumpty', 'Twinkle Twinkle' i 'If You're Happy And You Know It'.

- Ja ću definitivno kupiti tvoj album - rekla mu je Amanda Holden, a David Hasselhoff njegov je nastup opisao kao jako kreativan.

Treći član žirija, Michael McIntyre, rekao mu je kako se može nadati pozivnici na proslavu prvog rođendana Eltonovog sina.

Odmah poslije emisije, fanovi su pretrpali Twitter komentarima kako je nova zvijezda rođena, a kladioničari su ga odmah postavili kao prvog favorita za pobjedu u showu. 

Osim snimki njegovog nastupa u showu, na YouTubeu postoje i razne snimke Edwardovih nastupa po barovima pa se može vidjeti da mu je pjevanje po kafićima jednako drago kao i Susan Boyle, s kojom ga već mnogi uspoređuju.

- MIslim da će mi ovaj show promijeniti život - rekao je Reid prije nastupa.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • SekaAllTimeLow 26.04.2011.

    hahahaha koji carrr!! :D svaka čast, jako kreativno! :D

  • 1ISABELLA1 25.04.2011.

    Zašto Susan Boyle?? Čovjek je odličan zabavljač, ostala sam bez riječi, ali pjevački je to daleko od Susan...

  • Jeruzalem 25.04.2011.

    bravo!!odlican je!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare