To je to što me zanima!

Ostvarenje sna: Hitovima Ivana Zaka, gudači su dali novo ruho

IZNENAĐENJA NE PRESTAJU Ivan Zak odradio je finalnu probu uoči velikog nastupa u Areni, a pjevača će uz njegov bend pratiti i orkestar
Vidi originalni članak

Premda sam s nekim glazbenicima surađivao prvi put, oduševljen sam zvukom koji smo stvorili, rekao je Ivan Zak (37).

Pjevač je u KD-u “Vatroslav Lisinski” odradio završnu probu s dugogodišnjim bendom, kojemu su se pridružili gudači Zagrebačkog komornog orkestra, puhači i četiri prateća vokala. Stoga je Ivan dio svojih pjesama prearanžirao te se nada da će se publici dopasti novi zvuk poznatih hitova.

- Za mene je ova suradnja ostvarenje sna, a vjerujem da tako razmišlja gotovo svaki glazbenik koji svoj rad želi predstaviti koncertom na velikoj pozornici - rekao je pjevač.

Osim glazbenih noviteta, Zak je za koncert u zagrebačkoj Areni odabrao tim vrhunskih profesionalaca koji će razglasom i svjetlosnim efektima nastupu dati spektakularnu dimenziju. Ivanov najvažniji koncert u dosadašnjoj karijeri, 11. veljače, režira Tihomir Žarn, koji je u KD-u “Vatroslav Lisinski” pratio svaki detalj Zakova nastupa.

Posebno ga je razveselio velik interes publike, zbog čega su jučer u prodaju puštene i karte za gornju tribinu zagrebačke Arene.

Idi na 24sata