To je to što me zanima!

Ostvarila si je san: Beyonce na turneju vodi i malenu Blue Ivy

Pjevačica je u nedjelju nastavila s koncertima u sklopu svoje svjetske turneje 'Mrs. Carter Show', a ovaj put sa sobom će voditi i 19-mjesečnu kćerkicu Blue Ivy
Vidi originalni članak

Jedna je od najvećih svjetskih zvijezda, no Beyonce Knowles (32) kaže da joj slava ne bi značila ništa da nema svoju obitelj. Pjevačica je u nedjelju nastavila s koncertima u  sklopu svoje svjetske turneje 'Mrs. Carter Show', a ovaj put sa sobom će voditi i 19-mjesečnu Blue Ivy. 

- Oduvijek mi je san bio uskladiti obiteljski život i karijeru, a sad sam sa sobom po prvi put povela svoje dijete na turneju - rekla je Beyonce u jednom intervjuu. 

- Mislim da je to ono s čim se žene bore jer je to jako teško. Pošto sam ja u mogućnosti putovati, toliko sam sretna i što će Ivy imati priliku upoznati različite kulture i ljude s tako malo godina - izjavila je Beyonce te dodala da je ponosna na svoj posao. 

- Ponosna sam jer glazba utječe na ljude i spaja ih - zaključila je pjevačica koja je nedavno u Brazilu proslavila 32. rođendan s kćeri i suprugom Jay Z-jem (43). 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • aventin 09.09.2013.

    razmazeno derištte

  • celulitnjača 09.09.2013.

    ostvario joj se san, rodila a nikad nije bila trudna

  • WOMANIZER 09.09.2013.

    ne kužim 24sata, pa neće malo dijete ostavit samo doma dok ona mjesecima putuje i nastupa! lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare