To je to što me zanima!

Osvojila je svijet 80-ih, a lani prodavala vlastito donje rublje

Samantha Fox se može pohvaliti titulom najfotografiranije Britanke 80-ih godina, a njezini obnaženi portreti i dance hitovi značajan su dio pop kulture 80-ih godina
Vidi originalni članak

Samantha Fox (54) osamdesetih je bila jedan od seks simbola, a još sa 16 godina, kada je tek započinjala karijeru te se u toplesu fotografirala za britanski tabloid The Sun, bilo je jasno da će postati zvijezda. Počela je kao model, a 1986. godine ušla u svijet pop glazbe hitom 'Touch Me'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Iako je često govorila o tome koliko joj je važna vjera, to nikad nije bilo u sukobu s njezinim atraktivnim fotografijama pa je nešto kasnije zasjala i na naslovnici Playboya, a zbog zaluđenih i mnogobrojnih muških fanova nije se odvajala od zaštitara godinama. 

SEKS BOMBA Fox: 'Imam 50 godina i rado bih se opet slikala za Playboy'

Može se pohvaliti i titulom najfotografiranije Britanke 80-ih godina, a otac Patrik bio joj je menadžer sve do 1991. godine kada su se smrtno posvađali i prekinuli suradnju. Fox ga je čak i tužila te dobila parnicu, uvjerena da joj je upravo on ukrao milijune s računa. Nagađanja o njezinoj seksualnosti nisu zaobilazila magazine ni ranije, a ona je kasnije priznala vezu s menadžericom Myrom Stratton. S njom je bila sve do 2015., kada je Stratton preminula od karcinoma. 

Prošle je godine u ovo vrijeme Fox pokrenula aukciju i prodavala odjevne predmete koje je sama nosila pa su tako zainteresirani kupci mogu postati vlasnici grudnjaka, korzeta, trikoa i Samanthinih dizajnerskih haljina, što ipak pokazuje da su dani najveće slave i zarade daleko iza nje. Samantha Fox rođena je 15. travnja 1966. te je upravo proslavila 54. rođendan.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 16.04.2020.

    ...tko je malo drzao do sebe imao je njen poster u svakoj boljoj mehanicarskoj , bravarskoj ili elektro radioni...😏....

Komentiraj...
Vidi sve komentare