To je to što me zanima!

Osvojio 50.000 kuna: Krešimir je pobjednik 'Nikad nije kasno'

U finalnoj večeri showa 'Nikad nije kasno' Krešimir se predstavio pjesmom 'You Raise Me Up' i osvojio žiri. Tonči Huljić nije ima dvojbe, a Nina Badrić i Petar Grašo su njegovu odluku podržali
Vidi originalni članak

Dirljivom izvedbom pjesme 'You Raise Me Up' Krešimir Baričević ostvario je pobjedu u finalu showa 'Nikad nije kasno'. Iako je sam rekao kako nije zadovoljan svojom izvedbom, žiriju je količina emocija koju je donio na pozornicu bila dovoljna za pobjedu.

Tonči Huljić nije imao dvojbe, a Nina Badrić i Petar Grašo su njegovu odluku podržali. 

Skromnom Kreši najveća 'prijetnja' u finalu je bila Regina Roslaniec Bavčević koja je briljantno izvela pjesmu 'Caruzo'. Ipak, pobjeda joj je izmakla za dlaku. Energična Sonja Gojak odabrala je pjesmu 'Cabaret' kojoj je prilagodila i svoj modni odabir za kojeg je komentirala kako 'kada pređete 60 godina postanete besramni'.

Boba Milušić je za finale odabrala pjesmu 'I Will Survive', dok je Snježana Demarin izabrala domaću pjesmu, Vannin hit 'Daj mi jedan dobar razlog'. Elizabeta Vrban se odlučila za vesele taktove i osvojila pjesmom 'Mamma Mia' kultne ABBA-e.

Irma Zrnčić Čvarek je odabrala pjesmu 'Sve smo mogli mi' Jadranke Stojaković. I muški kandidati su imali šarolik glazbeni odabir. Energični Vladimir Matica je dokazao još jednom da je pravi roker otpjevavši pjesmu Bijelog dugmeta 'Bitanga i princeza', a Darko Cerniar se odlučio na pjesmu 'Green, Green Grass of Home'.

Goran Bubalo je odabrao pjesmu 'Apokalipso' kazavši da je to pjesma baš u njegovom stilu, dok je Darus Despot pjevao 'Leđa o leđa' Željka Joksimovića. Bruno Zebić je pak zatvorio finale otpjevavši pjesmu 'Laku noć, svirači'. 

Iako su svi kandidati pokazali zavidne glazbene mogućnosti, a svojim pričama iz emisije u emisiju su dirnuli u srca brojne gledatelje, kući je s 50 tisuća kuna i pjesmom koju će za njega napisati Tonči Huljić otišao Krešimir Baričević.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • marija68 03.04.2017.

    Ovo je dokaz da Bog postoji...ako nije šta to je..!?

  • 03.04.2017.

    Od srca čestitam. Bravo!!

  • Lina39 03.04.2017.

    Za mene su svi pobjednici jer su bili doista dobri ali ipak ali je Krešo bio Najbolji od najboljih ! Bravo ! Sve najbolje u životu Kreši kao krasnom čovjeku !

Komentiraj...
Vidi sve komentare