To je to što me zanima!

OT: Nakon Seve Magazin, Milica 'pala' na gitaristu

Studenti Akademije uvjereni su da im u goste u sljedeću emisiju stiže pop kraljica Madonna jer će Milica morati otpjevati njenu pjesmu "Hung up"
Vidi originalni članak

Andrea Harapin, koja je priznala da je trudna s bratom Gianne Apostolski, u novoj eliminacijskoj emisiji pjevat će pjesmu grupe Zana "Dodirni mi koljena". Najmlađa među studentima Milica morat će uvježbati Madonnin hit "Hung up". Studenti su, kad su čuli koju pjesmu će pjevati Milica, zaključili kako im sigurno u ponedjeljak u goste dolazi Madonna. Ipak, kako je potvrđeno na službenoj stranici, zvijezde treće Gala večeri bit će grupa Zana i Magazin. Svoj dolazak u narednim emisijama potvrdili su Toni Cetinski, Nina Badrić, Petar Grašo, Vlatko Stefanovski i, navodno, Brega.
Ostali studenti također su dobili nove zadatke. Tako će Adnan i Aleksandar pjevati "Tako ti je mala moja" Bijelog dugmeta, Sonja Magazinov "Ginem", Danijel i Jasmina "Jesen u meni" Parnog valjka, a Nikola S. i Ana Bebić "Princezu" Slađane i Dade.
Studentica Milica Majstorović, koja će uskoro proslaviti 19. rođendan, našla se u središtu ljubavne afere. Ona je priznala u Ispovjedaonici kako se zaljubila u osobu koja često dolazi u kuću. Navodno je riječ o gitaristi pratećeg benda showa, Jovanu Jeličiću (25). Problem je što oboje aktera imaju stalne partnere. Ljubav je, navodno, planula još dok su trajale pripreme za show.
Nominirani stanari progovorili su o tome kako se osjećaju nakon eliminacije i priznali su da im nije svejedno.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • rebelde 08.10.2008.

    Nikola Paunović, Nikola Sarić - Sajko i Milica su najbolji! Idemo do kraja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare