To je to što me zanima!

OT: Studenti Akademije se brinu oko favorita publike

Sve se više studenata brine oko Aleksandrovog statusa favorita publike. Milici nije jasno zašto on na gala večerama pjeva samo u duetu s nekim
Vidi originalni članak

Unatoć njezinim izjavama na gala večeri, Jasminin posljednji dan na Akademiji je prošao u mirnoj atmosferi. Jasmina se povjerila Sonji kako su joj smetali pogledi iz publike dok je pjevala. Sonja joj je rekla da se ne živcira oko toga zato što se u "pjevačkom smislu" dokazala. Studenti su uglavom vrijeme proveli komentirajući svoje nastupa na gala večeri. Nikola S. i Mika misle da su imali solidne nastupe, a Danijel smatra da je jedini način kako on može ocijeniti svoj nastup jest taj da vidi snimku. Kasnije im se pridružio i direktor Dragić koji im je podijelio pjesme za slijedeću gala večer. No ovog puta, nominirani studenti nisu mogli birati pjesme. Favorit publike Aleksandar dobio je pjesmu "Makedonija" koju će pjevati u duetu s Dadom Topićem. Makedončev status kod publike očito je počeo smetati ostalim kandidatima. Tako se Milica povjerila Nikoli Sariću kako Aleksandar uvijek pjeva u duetima. Kako ima malih problema s engleskim jezikom, Adnan nije presretan što je dobio pjesmu "Viva Las Vegas". Osim što su dobili popis pjesama, stanari su dobili i novi raspored ustajanja. Čini se da disciplina postaje prioritet na Akademiji. Uz Dadu Topića, na slijedećoj gala večeri glazbeni gost biti će makedonska pjevačica Kaliopi koja će biti u duetu sa Sonjom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Vittela 06.11.2008.

    Alex, Djoleeeeeee, Vukasin, Sajko, tako razliciti, a tako posebni!!

  • ivana-metkovic 05.11.2008.

    pa imaju se i oko čega brinuti! aleksandar je simpatičan, dobro pjeva i drag je!!! a naš Igor i ANA- METKOVKA su najbolji, pobijeda ide u Hrvatsku!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • jedina1301 05.11.2008.

    Aleksandar je najbolji :))) Jos nisam vidjela da se folira ili glumi nesto kao vecina...A i nasa Ana je odlicna..Ja navijam za njih dvoje :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare