To je to što me zanima!

Otac princeze od Monaca: Sve su to tračevi, brak nije prevara

Charlenin otac prvi je iz njezine obitelji koji je već demantirao glasine o tri njena pokušaja bijega prije samog vjenčanja. Tvrdi da se njegova kćer udala iz ljubavi
Vidi originalni članak

Michael Kenneth Wittstock reagirao je na brojne medijske napise u kojima se naglašava kako je Charlene (33) prisiljena na brak, te da joj je zadatak roditi sina. Otac princeze od Monaka demantira glasine o tome kako je brak njegove kćeri prevara za javnost. U braku bi prema navodnom ugovoru trebala biti pet godina pa može odustati od svega. Otac princeze tvrdi kako mu nije jasno odakle stižu takve glasine. 

- Istina je da su na medenom mjesecu spavali u odvojenim hotelima, no to je bilo zbog Albertovih poslovnih obaveza. Prisustvovao je jednoj konferenciji - rekao je Charlenin otac koji je prvi iz njezine obitelji demantirao glasine o njena tri pokušaja bijega prije vjenčanja. 

- Nije mi jasno zašto su svi ljubomorni na nju. Trebali bi joj pružiti podršku umjesto da izmišljaju tračeve. Udala se samo zbog ljubavi - zaključio je princezin otac. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mazaluna 14.07.2011.

    Liliana je si li ti sigurno žensko????Pišeš ko muškarac.Mislim da je bila prisiljena na svadbu i da je ona normalna žena što se za njega ne bi moglo reči.On je raskalašeni bogataš bez pokrića.Baz slavne mame i oca on je totalna nula.Žena je shvatila da to neće dugo trajati a i bolje za nju.Nije zlato sve što sija.

  • Faustina009 14.07.2011.

    Bili su na medenom mjesecu, a nisu spavali zajeno zbog poslovnih obaveza - mislim kakve li nelogičnosti??? Sve da su i išli samo na poslovni put, zar suprug na poslovnom putu ne spava zajedno sa svojom ženom, ako ga ona prati.

  • liliana 14.07.2011.

    Ljudi on je princ i to zgodan.Nemojte se tješit time da je prisiljena.Svaka cura se želi udati za princa.Uz to mislim da ga nije dostojna.Mogao je naći bolju.Ženska je bezvezna,glupa i nezna se nositi sa položajem jedne princeze.Kumica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare