To je to što me zanima!

Otkad nije s Dikanom, Dolores puno čita i piše zbirku poezije

Usredotočena je na posao i ne stigne misliti ni na što drugo. Odmor na jahti starijeg splitskog poduzetnika poriče i Dikan je, tvrdi, nije izbacio iz svog stana, piše Index
Vidi originalni članak

Sada sam usredotočena samo na posao. Ponude pristižu svakodnevno i priznajem da im se veselim. U ovom tempu ne stignem misliti na ništa drugo, rekla je Dolores Lambaša (31) za Index. 

Nakon prekida s Josipom Radeljakom (69) crnokosa glumica preselila se k roditeljima u Šibenik, a zatim počela unajmljivati stan u Splitu. Najveća želja sada joj je da kupi svoj stan u gradu pod Marjanom. 

Glumičina odvjetnica Jadranka Sloković napominje da Dikan Dolores nije izbacio iz svog stana na Cvjetnom trgu, već da su višegodišnju vezu prekinuli na miran način, bez incidenata. Također, tvrdi da Dolores ljeto nije provela na jahti jednog starijeg splitskog poduzetnika.

Prijatelji bliski glumici otkrivaju da Dolores dane provodi čitajući knjige, a uz to piše zbirku poezije koja bi trebala biti objavljena na proljeće. 

Idi na 24sata

Komentari 248

  • ludom 04.03.2013.

    Ako nemaš pojma o ničemu, onda koristiš ono što imaš, da bi upecala sponzora. A za poeziju ćemo lako. Poeziju su pisali i neki "pjesnici" kad su bili najpijaniji i to "z lijevom rukom".

  • Svemirka 18.02.2013.

    O Dolores, o Dolores... Znaci sad slijedi izdanje tvoje knjige, pa metamorfoza u zenu sveticu s krunicom u ruci. A sve ce to naravno slucajno zabiljeziti kamere.

  • seeker21 18.02.2013.

    Otkad nije s Dikanom,Dolores puno više izlazi u javnost... Da nađe novu staru mušteriju valjda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare