To je to što me zanima!

'Otkako nema L'Wren, Mick nije spavao, jedva govori od tuge'

Charlie Watts brine za Jaggerovo zdravlje. Od kad je saznao za smrt svoje djevojke, Mick je u šoku i nije spavao. Dvije kćeri su došle u Perth kako bi bile s njim
Vidi originalni članak

Drži se. Okej je. Zapravo, nije baš najbolje. Ustvari nije baš prisutan. L'Wrenina smrt za njega je bila velik šok, rekao je Charlie Watts (72) o Micku Jaggeru (70). 

Bubnjar The Rolling Stonesa rekao je kako je od smrti L'Wren Scott Mickovo zdravlje narušeno. Roker nije spavao, i kažu da od tuge jedva govori. 

Mickove kćeri Georgia May (22) i  Elizabeth (30) navodno su doletjele u Perth kako bi bile sa svojim ocem u teškim trenucima. Jaggerovoj obitelji pridružili su se i članovi benda kako bi ga utješili.

- Ovo su tako grozne vijesti i sada je važno da smo svi zajedno i da Micku skupa pružimo potporu - rekao je gitarist Stonesa Ronnie Wood (66).

Zbog smrti L'Wren Scott, Rolling Stonesi su otkazali svoje nastupe u Australiji. L'Wren je preminula u 50. godini. Objesila se šalom o kvaku, a u stanu na Manhattanu u ponedjeljak ju je pronašla njezina asistentica. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • kung fu panda 20.03.2014.

    sad ga peče savjest

  • čočo đuđica 19.03.2014.

    to je dan ipo...a nije spava ni cili život..arčija i bančija...

  • Kleopatra ❤ 19.03.2014.

    Žena je jučer umrla a on je "još uvijek u šoku" :-?

Komentiraj...
Vidi sve komentare