To je to što me zanima!

Odgodili izbor za Miss svijeta zbog velikog broja zaraženih natjecateljica i članova timova

Ove mjere donesene su zbog očuvanja zdravlja i sigurnosti natjecateljica i članova timova, a organizatori navode kako će izbora ipak biti, ali tek za tri mjeseca
Vidi originalni članak

Ovogodišnji izbor za Miss svijeta koji je se trebao održati u četvrtak u Portoriku, otkazan je nakon što je više natjecateljica i članova njihovih timova zaraženo koronavirusom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nakon sastanka s virolozima i medicinskim stručnjacima angažiranima da nadgledaju izbor za Miss svijeta 2021. i razgovora s Ministarstvom zdravstva Portorika, organizatori su donijeli odluku da odgode finale izbora - objavljeno je na službenim stranicama izbora.

Ove mjere donesene su zbog očuvanja zdravlja i sigurnosti natjecateljica i članova timova, a organizatori navode kako će se izbor ipak održati za 90 dana.

- Jučer su uvedene dodatne sigurnosne mjere, no nakon što su jutros potvrđeni dodatni pozitivni slučajevi, donesena je odluka o odgodi - dodali su.

DISKRIMINIRAJU ŽENE Uvjeti za izbor Miss Francuske zaprepastili su kandidatkinje, organizatorima prijeti i tužba

Inače, svjetski mediji prenijeli su da je čak 17 osoba na izboru, što natjecateljica, što zaposlenika, pozitivno na koronavirus, a  Hrvatska na izboru nije imala predstavnicu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • halic 17.12.2021.

    Pa zašto nisu cijepljene..

  • crazy mind 17.12.2021.

    strasno. grozno. bas sem si mislil kak opet nebum gledel tu predstavu 😮

  • retita🦋 17.12.2021.

    Natjecanje u ljepoti...Možda je vrijeme da to prerastemo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare