To je to što me zanima!

Otkriće: Meghan Markle je daleka rođakinja princa Harryja

Princ i glumica ludo su se zaljubili prošle godine, a veza je toliko ozbiljna da Meghan navodno napušta SAD i seriju 'Face' kako bi se preselila svom dečku u London
Vidi originalni članak

Meghan Markle (36) i princ Harry (33) imaju istog pretka. Istraživanje njihova podrijetla otkrilo je kako su i Harry i Meghan potomci Ralpha Bowesa, koji je živio u 15. stoljeću. Bowes je bio šerif okruga Durham koji je imao golemu imanje s dvorcem. 

Njegov unuk Christopher Hussey otputovao je u Ameriku 1632. godine, gdje i danas žive njegovi potomci Markle. Iz linije koja je ostala u Europi rodila se majka kraljice Elizabete. Par srodstvo još nije komentirao.

Meghanin otac Thomas je filmski fotograf, a njegova obitelj s majčine strane je povezana s kraljevskom obitelji, pokazalo je istraživanje. 

Glumica i princ ludo se zaljubili prošle godine, a veza je toliko ozbiljna da Meghan napušta SAD i seriju 'Face' kako bi se preselila svom dečku u London. Harry Meghan navodno namjerava zaprositi, zbog čega ju je nedavno upoznao s Kraljicom Elizabetom II. 

- Harry je oduvijek padao na lijepe i inteligentne žene koje mu predstavljaju izazov i koje se ne boje reći svoje mišljenje. Meghan je savršena za njega - naglasio je izvor blizak paru. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Merica.P 31.10.2017.

    Jaa nislim da je to laz !

  • neutina 30.10.2017.

    Auuu,koja značajna vijest za Hrvate.Dobro je da nije u rodu sa nijednim hrvatom.

  • Čobo 30.10.2017.

    Adam i Eva su im zajednicki preci

Komentiraj...
Vidi sve komentare