To je to što me zanima!

Otkrijte zbog čega je Daniela Trbović ostala bez teksta...

Voditeljica je otkrila da je u dvadeset godina radnog staža samo dvaput bila na bolovanju. Od rujna vodi talk show 'Osmi kat'. Kaže da joj je tempo rada ubitačan
Vidi originalni članak

Danijela Trbović  (47), koja od 20. rujna na prvom programu HTV-a vodi dnevni talk show 'Osmi kat' , otkrila je da je u dvadeset godina radnog staža samo dvaput bila na bolovanju i to, prvi put prije deset godina dok je čuvala trudnoću te ovog ljeta zbog operacije ciste na jajnicima. Danijela se s nostalgijom sjeća početka karijere u devedesetima na tadašnjoj Z3 televiziji i glazbene emisije 'Hit Depo', koju je vodila s Hamedom Bangourom. Crnokosa Karlovčanka kaže da bi je besposličarenje ubilo pa je najsretnija kad radi.

>>> Cijeli intervjuu pročitajte u 24Expressu!

Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_68446 14.12.2010.

    Danijela je zakon za voditeljice.Cesto gledam HTV ali nikad ne propustam njenu emisiju 8 kat.Fenomenalni su i emisija i Danijela. Mihajlo iz Skoplja.

  • kinezojapanac 01.12.2010.

    Dok je bila u dvadesetim vec onda je pokazivala sklonost ne zivjeti zivot punim plucima. Jezik joj je i tada bio vrlo aktivan a samim time i njezina pristupacnost. Sve je to zacinila upoznavsi bivseg polovnog muza i tako se naravno opet pogresno nagradila. Sada ali vec je kasno malo se razmeksala i pocela eksperimentirati s piletinom sto se kosi s njezinim pogledom na zivot da ne kazem konzervom. Od mladosti birala birala pa izbirala. Ima mladih sposobnih i kvalitetnijih ali u ovoj hrvatskoj nemres nista da si Bog. Uvjek iste face i ako se pojavi neko sposobniji brzo ce ga ukloniti jedino ako nema debelo zalede koje ce ga progurati.

  • Boy X 01.12.2010.

    Takvih voditeljica i voditelja bi HRTe.trebao imati više?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare