To je to što me zanima!

Otkrili vezu? Hauser i Stela se fotografiraju na istim mjestima

Osim što dane provodi sunčajući se na terasi, Stela redovito obavještava svojih gotovo sto tisuća pratitelja što točno radi. Tako je nakon sunčanja bila na večeri gdje je jela škampe i dagnje...
Vidi originalni članak

Otkako je 2017. prekinuo vezu s pjevačicom Jelenom Rozgom (41), violončelist Stjepan Hauser (32) ljubavni život drži podalje od javnosti. Međutim, luksuzni dom u blizini Pule nije krio već se njime hvalio po medijima i društvenim mrežama pa su obožavatelji upućeni u svaki detalj vile.

Tako su otkrili hostesu i finalisticu izbora za Miss Universe Hrvatske 2016. Stelu Opančar (25) koja se sunčala na fanovima poznatoj lokaciji. 

Na fotografijama kojima se Stela pohvalila na društvenim mrežama prepoznatljivo je odbojkaško igralište, privatni bazen i pogled s balkona. Sve je to u vlasništvu violončelista. 

Osim što dane provodi sunčajući se na terasi, Stela redovito obavještava svojih gotovo sto tisuća pratitelja što točno radi. Tako je nakon sunčanja bila na večeri gdje je jela škampe i dagnje, a mnogi nagađaju da je s druge strane stola bio upravo Stjepan. 

Obožavatelji su čak i primijetili da se Stela i Stjepan fotografiraju na istim mjestima, uz plažu pored zidića i na terasi.

- Baš je lijep dan - naglasio je Hauser uz jednu od fotografija. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

MUŠKARCI IM NE MOGU ODOLJETI: Žene ovog horoskopskog znaka su najviše seksi

Idi na 24sata

Komentari 95

  • krao_sam_1 06.06.2019.

    Sad će skupa odvrtati žarulje. I nije za bolju. Rijetko nesimpatičan lik. Ona je mila majka za njega.

  • 03.05.2019.

    😂😂😂😂😂😂😂😂 oh well

  • 02.05.2019.

    pa nek im je sretno u vezi

Komentiraj...
Vidi sve komentare