To je to što me zanima!

Otkrio istinu nakon 35 godina: Natalie Wood je ipak ubijena?

NIJE SLUČAJNO Nakon smrti glumice kriminalist Thomas Noguchi nije uzeo uzorak tkiva ispod noktiju. Time je od sumnje oslobodio njezina supruga Roberta Wagnera
Vidi originalni članak

Mijenjam iskaz iz 1981. Smatram da je Natalie Wood ubijena. Mislio sam to i prije 35 godina kad se utopila, izjavio je nedavno na sudu patolog Thomas Noguchi (89).

Noguchi je nakon smrti 1981. pregledao glumičino tijelo, a sad je priznao da je napravio velike propuste jer nije htio uzburkati vodu. Nije analizirao uzorke tkiva ispod glumičinih noktiju, koji su mogli otkriti da se Natalie Wood od nekog branila. Glumica je 1981. krstarila kraj otoka Catalina sa suprugom Robertom Wagnerom (86) i kolegom sa seta filma “Brainstorm” Christopherom Walkenom.

Nijemi svjedok: Walken o nesreći nikad ne želi razgovarati

Iako je primijetio da njegova supruga nije u krevetu, Wagner je otišao spavati. Pred zoru obalna je straža pronašla tijelo glumice nasukano na plaži. Na rukama je imala masnice, na obrazu porezotinu, a u krvi alkohol i opijate. Iako je sud tada 51-godišnjeg Roberta Wagnera oslobodio sumnji da je ubio suprugu, mnogi su i dalje mislili da je riječ o ubojstvu. Slučaj je 2011. opet otvoren nakon što je kapetan broda priznao da je lagao u prvotnom iskazu.

- Prvo su se posvađali Walken i Wagner, a nakon što je Walken otišao spavati, i Natalie se žestoko svadila s mužem - rekao je kapetan. I Wagner je priznao svađu, ali tvrdi da nije kriv za ženinu smrt.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Tišina mora 24.08.2016.

    ovaj komentar sam pronašla ispod jednog članka o njenoj smrti...ako je to istina ,čovjek se zamisli malo...Kao glumac mi je simpatičan i dobar je glumac,odličan je u NCIS-u ali kao čovjek pitanje je kakav je i ako je doista ubio suprugu zaššto je...,, Not long after Natalie's death I was at Westwood Memoral Park to show a friend Marilyn Monroe's grave. We walked around and I showed him Natalie's plot. Some girls had left some pennies on her marker as we walked up. After a few minutes I looked up and here came Robert Wagner. We left him alone. As I walked away he fell at her grave and was crying and screaming, "forgive me, please forgive me, I'm so sorry, I didn't mean it, please forgive me..." He was crying his eyes out and begging forgiveness to her grave. After he left we went back to the grave and he had removed the few pennies the young girls had left. I wondered what was troubling him so to behave like that."

  • 24.08.2016.

    bila je prekrasna...

  • 24.08.2016.

    Stvarno me zanima kako ljudi zive, spavaju, sa takvim teretom na dusi..?

Komentiraj...
Vidi sve komentare