To je to što me zanima!

Otkriveni detalji svadbe Darka Lazića: Iskeširat će 25 tisuća € za restoran, a slavit će dva dana

Darko je ranije otkrio kako će sam pjevati pjesmu za njihov prvi ples, a pjesmu koju su odabrali je 'Je l' ti reka ko' Petra Graše
Vidi originalni članak

Srpski pjevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina vjenčali su se kod matičara 8. prosinca prošle godine, a sada pripremaju veliko slavlje 30. kolovoza, prenosi Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz bliskog izvora srpski je medij saznao da će na svadbi biti oko 500 uzvanika, a samo za usluge restorana će izdvojiti otprilike 25 tisuća eura. Slavlje će nastaviti i dan poslije u selu Brestač, odakle su i on i Katarina. Za pripreme je zadužena Katarina, a slavlje će se prvo održati u Novom Sadu. 

Kako piše Kurir, imat će tradicionalnu svadbu, s tradicionalnom hranom, sarmom, svinjetinom i janjetinom, a peći će se i vol od 700 kilograma. Prije svadbenog slavlja vjenčat će se u crkvi. Darko želi da to bude Hram Svetog Save, a Katrina se želi vjenčati u Austriji. Svadbi će se pridružiti Darkovi brojni kolege, uključujući Katarinu Grujić, Uroša Živkovića i Andreanu Čekić, za koju su mnogi smatrali da će Laziću biti kuma. Ipak, kum će mu biti dugogodišnji prijatelj.

U PAKLU OVISNOSTI Lepa Lukić je prokockala stan, Aca Lukas 70 milijuna dolara, a Mata Hari izgubio skoro sve...

Darko će na zabavi imati klasično odijelo, a Katarina će promijeniti tri haljine. Dvije je kupila u inozemstvu, a jednu je izabrala u Beogradu. Na medeni mjesec ići će u Dubai.

Za Kurir se oglasila Darkova majka Branka.

- Pripreme za svadbu su i tijeku. Krajem kolovoza će biti slavlje. Bit će sve organizirano kako Darko kaže. Uzbuđena sam. Što bi jedna majka mogla poželjeti svom djetetu osim da bude sretan, živ i zdrav. Zadovoljna sam s Katarinom, mislim i da je promijenila mog sina na bolje - rekla je Branka.

Darko je ranije otkrio kako će sam pjevati pjesmu za njihov prvi ples, a pjesmu koju su odabrali je 'Je l' ti reka ko' Petra Graše.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • nori 🖖 15.07.2023.

    Seljober

  • user_28105 15.07.2023.

    Oče naš, koji jesi i nisi na nebesima, spasi nas korone, potresa, guznog selfija i seljobersko-džiberske Turbo-folk muzike ......................Amen !!!

  • Peroslavic 15.07.2023.

    Patuljasti redikul

Komentiraj...
Vidi sve komentare