To je to što me zanima!

Otkriveno je s kojim će nakitom pokopati kraljicu Elizabetu II.

Kraljičin zaručnički prsten, koji je pripadao majci princa Philipa, princezi Alice od Battenberga, vjerojatno će se pokloniti princezi Anne, a preostali nakit bi trebao pripasti Camilli, a možda i Kate Middleton
Vidi originalni članak

Stručnjakinja za kraljevsku obitelj Lisa Levinson otkrila je da će kraljicu Elizabetu II. pokopati s njezinim vjenčanim prstenom od velškog zlata i parom omiljenih bisernih naušnica.

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO IZ ENGLESKE

 

- Njezino Veličanstvo Elizabeta II. bila je izuzetno skromna žena koja vjerojatno neće biti sahranjena ni s čim više od svog jednostavnog vjenčanog prstena od velškog zlata i para omiljenih bisernih naušnica koje je skoro uvijek nosila - rekla je Lisa.

Dodaje kako će kraljičin zaručnički prsten, koji je pripadao majci princa Philipa, princezi Alice od Battenberga, vjerojatno biti poklonjen princezi Anne (72).

NAPETI ODNOSI Kraljica Elizabeta II. posjetila je više od 110 zemalja, ali ne i rodnu Grčku supruga Philipa

- Tada mladi princ Philip bio je aktivno uključen u dizajn Elizabetina zaručničkog prstena, koji je izrađen u platini i ima jedanaest prirodnih dijamanata - trokaratni okrugli dijamant i pet manjih kamenčića postavljenih sa svake strane - objasnila je Lisa.

Kraljevski komentator Josh Rom za New York Post rekao je da će većina preostalog nakita kraljice Elizabete vjerojatno pripasti Camilli (75), a možda i Kate Middleton (40).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 14

  • pile2244 14.09.2022.

    Stavit će joj blago cara Trojana🤣🤣🤣

  • uroš blesavi 14.09.2022.

    Gdje bude pokopana,pitam za prijatelja 🤔

  • Beatrixx 14.09.2022.

    Pomalo, jos treba vidjeti koja ce odjeca biti u djiru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare