To je to što me zanima!

Otkriveno koliko zarađuje Maja Šuput: Zasjenila i velike zarade Doris Pinčić i Nevene Rendeli

Šuput u estradnim krugovima slovi kao ozbiljna šoubiznis 'šljakerica', a godišnje ima puno koncerata. Osim njih, pjevačica je često govorila da 'krunu njezina poslovanja' ustvari čini glazba na svadbama
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput (43) lani je ostvarila gotovo šest milijuna kuna prihoda kroz svoje dvije tvrtke, kako piše Jutarnji list.

IMA DVIJE FIRME Nevena Rendeli zarađuje više od Doris Pinčić, a evo i koliki je prihod ostvarila u 2022. godini

Prema financijskim izvješćima, u tvrtki Morska diva (bivša tvrtka Šuput d.o.o.), preko koje pjevačica vodi svoju umjetničku karijeru od 1993. godine, Šuput je ostvarila 3,9 milijuna kuna prometa (530.000 eura) u 2022. godini, zadržavajući 1,8 milijun kuna dobiti. U odnosu na godinu ranije, povećala je prihode za 2,5 puta. U tvrtki je, kažu podaci, prijavljen tek jedan zaposleni.

Šuput u estradnim krugovima slovi kao ozbiljna šoubiznis 'šljakerica', a godišnje skupi veliki broj koncertnih gaža: od Sukošana, Raba, Pitomače do Čakovca. Osim koncerata, pjevačica je često govorila da 'krunu njezina poslovanja' ustvari čini glazba na svadbama. Kako su mediji nedavno pisali, upravo Šuput predvodi listu najskupljih svatovskih pjevačica s obzirom na to da njezin cjelovečernji nastup s bendom mladence stoji oko 8000 eura. Osim toga, jedan dio prihoda pjevačica ostvaruje i pojavljujući se u velikom broju reklama – od deterdženta za rublje do čokolada.

U drugoj tvrtki Majushka, pak, otvorenoj 2018., u kojoj je suvlasnica sa suprugom Nenadom Tatarinovom, ostvarila je lani oko dva milijuna kuna prometa (oko 275.000 eura) prodajući putem web shopa brendirane proizvode, gadgete, parfeme, dječju kozmetiku, majice i natikače.

Nedavno je objavljena vijest da je bivša voditeljica  Nevena Rendeli Vejzović (42), vlasnica dviju tvrtki za prodaju i odnose s javnošću, po prihodima, koji su lani ukupno bili oko tri milijuna kuna (385.000 eura), pretekla dosadašnju estradnu poduzetničku prvakinju Doris Pinčić (34).

Tvrtka voditeljice Pinčić prošle godine je ostvarila ukupni godišnji prihod u iznosu od 185.673,90 eura, dok je neto rezultat poslovanja bio 43.537,20 eura. Nevena ipak više zarađuje više od Doris i to gotovo dvostruko više, prenosi Slobodna Dalmacija.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • eka mala 04.06.2023.

    Doris na aparatima!Zar ima netko tko zarađuje više od nje!Nemiguće!Bude ona "zasukala rukave"pa će biti bolja!A Maja,neka hvala na takvom životu,neka ima što više,žena je toliko sposobna da si je i muža kupila!On ss zove gispodin Šuput!

  • BabaYaga 04.06.2023.

    Nenek se odlično udao 😁

  • LadyMara 04.06.2023.

    Ne valja kad nas pokradu, ne valja kad si zaradiš sam i pošteno. Ljudi, dajte se odlučite

Komentiraj...
Vidi sve komentare