To je to što me zanima!

Otpjevala Shallow, postala hit pa je nagradili s 90.000 kuna

U emisiji je voditeljici Ellen objasnila kako je išla na sastanak s prijateljicom kada  ju je u londonskoj podzemnoj željeznici zaustavio Britanac koji ju je zamolio da završi tekst pjesme Shallow
Vidi originalni članak

Nakon što je Charlotte Awbery (30) postala senzacija pjevajući stihove pjesme 'Shallow'  koju u filmu 'Zvijezda je rođena' izvode Lady GaGa (33) i Bradley Cooper (45), gostovala je u emisiji Ellen DeGeneres (62). Pjesmu je izvela i tamo.

POGLEDAJTE VIDEO:

U emisiji je voditeljici Ellen  objasnila kako je išla na sastanak s prijateljicom kada  ju je u londonskoj podzemnoj željeznici zaustavio Britanac Kevin Freshwater, koji ju je zamolio da završi tekst pjesme Shallow. Taj je video pregledan više od 60 milijuna puta, a povećao joj se i broj pratitelja na Instagramu.

VIDEO JE VIRALNI HIT Zaustavio slučajnu prolaznicu da pjeva 'Shallow': Šokirao se

Charlotte je u emisiji otkrila kako pjeva 15 godina i to uglavnom na svadbama. Potom ju je Ellen iznenadila godišnjom propusnicom za podzemnu željeznicom i s 90 000 kuna. 

Dio javnosti za Awbery je čuo kad je objavila kako pjeva 'Over the Rainbow' Judy Garland, 'Chandelier' Sie, 'Purple Rain' Princa...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • blondie_bln 26.02.2020.

    Predivnoo🤩

  • rijetko kulturan 26.02.2020.

    Ne samo da ima glas, nego je ful ženstvena i simpatična.

  • fiondica 26.02.2020.

    A jadna. Dobiti kune u stranoj zemlji. Odrat će je konverzija. Kako su se samo organizatori odlučili za hrvatsku valutu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare