To je to što me zanima!

Otrčala maraton: Ecija je ušla na cilj sa suzama radosnicama

NIJE BILO LAKO Nakon tridesetog kilometra počeli su problemi te se ostvarilo upozorenje profesionalnih trkača koji kažu da svatko može otrčati 32 kilometra
Vidi originalni članak

Dan je bio savršen, sunčan, a ne topao, staza idealna, sve u jednom krugu, zanimljiva, užasno puno navijača, polumaratonaca, muž koji hrabri, snima, nosi stvari, i trener svih trenera i najbolji motivator na svijetu Vedran Lozanov koji će trčati sa mnom drugu, težu polovinu staze, napisala je Ecija Ojdanić (43).

Prvih 28 kilometara maratona u Veroni otrčala je besprijekorno te se uopće nije oznojila. Slušala je glazbu, uživala u krajoliku, u energiji ljudi.

Pričala je sa svojim trenerom i djecom te im poručila: 'Vidite, djeco, ne postoji nemoguće, ne postoje prepreke koje se ne mogu preskočiti, sve želje se ostvaruju'.

Nakon tridesetog kilometra počeli su problemi te se ostvarilo upozorenje profesionalnih trkača koji kažu da svatko može otrčati 32 kilometra, a da su pravi oni koji mogu otrčati zadnjih deset.

- Odjednom , od lakoće prvih 32, i prosjeka trčanja 5:20, padam na 6:15. Od grčeva ne mogu podizati nogu. I tu nastupa Vedran veliki motivator. Koji me uspije nekako vratiti u utrku . S Vedranom komuniciram sa znakovima. Vidim svoje andjele na nebu koji me hrabre - piše glumica.

Ubrzo je zaboravila na grčeve, a noge su postale lagane. Na četrdesetom kilometru uvdijela je da će stići do cilja, i to u dobrom vremenu.

- Ušla sam u cilj sa suzama radosnicama!.Plakala sam sa svim mojim predivnim navijačima - kaže Ecija i dodaje da se osjeća kao da je dobila Oscara.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • starlight 21.11.2017.

    još da nam napišete u kojem gradu je trčala, tj. gdje je bio maraton ...???

  • victori 21.11.2017.

    Hrabroj Eciji čestitam i svako dobro pogotovo na doniranju sredstava za Udrugu Europa Donna Hrvatska sa predsjednicom Udruge dr. Vesnom Ramljak koja pomaže svim oboljelim, molim sve ljude dobre volje da nazovu telefon Udruge 060919191 (cijena 6,25 kuna) za aparat za intraoperativno zračenje karcinoma prilikom operacije.

  • 21.11.2017.

    Bravo za istrcani maraton pa cak i za rezultat. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare