To je to što me zanima!

Outfit Kardashianke s Met Gale podigao je nezapamćen interes, ali s njom ipak nije bio Kanye

Kim Kardashian na ovogodišnji bal došla je od glave do pete odjevena u crno. Njezin utjecaj toliko je jak, da nije bilo sumnje o tome tko se nalazi ispod neprozirne crne maske, a otkriveno je i tko joj je bio pratnja
Vidi originalni članak

Starleta Kim Kardashian (40) promijenila je standarde ljepote, a njezina figura usavršena plastičnim operacijama postala je nova idealna. Kim je uz vlastitu slavu u kombinaciji s bivšim mužem, Kanyeom Westom (44) u ovom slučaju dizajnerom i stilistom uspjela ono što još nitko nije na Met Gali.

Kimina Balenciaga kreacija šivana je naravno, po mjeri, a dizajner Demna Gvasalia (40) surađivao je s Kanyeom u kreiranju ovog anti-glamur 'looka'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Demna Gvasalia kreativni je direktor Balenciage, a ove je godine bio Kimina pratnja na crvenom tepihu, u klasičnom Kanye izdanju, što je pokrenulo mnoge glasine jer je i njemu lice bilo sakriveno. 

Figura Kim Kardashian ideal je današnje ljepote uvjetovane društvenim mrežama i medijima, a iako je njezino tijelo bilo potpuno prekriveno, ona je toliko utjecajna da nije bilo sumnje tko se skriva iza maske. Kimin utjecaj na medije je toliki da joj na crvenom tepihu ne treba ni vlastito lice. 

Ovim je potezom pokazala je potpuno novi pristup i smjer u modi, a pogotovo na Met Gali.

- Što je više američko od t-shirta od glave do pete? - napisala je u komentaru uz fotku s Met-a.

Outfit je stvorio veliku pomutnju, a misterij koji stoji iza njega povezan je s društvenim mrežama, Kanyeom, njegovim novim albumom i mnogim drugim još neotkrivenim poveznicama.

Kim u zadnje vrijeme objavljuje fotografije isključivo u crnim kombinacijama, a većina ih je dizajnirala Balenciaga. Kanye na svom profilu ima samo dvije objave, isječak iz pjesme s novog albuma i Kim u već spomenutoj kreaciji.

POTKRAO JOJ SE GAF Kim pružila podršku Kanyeu, ali nove pjesme 'sluša' bez tona: 'Je li ona zbilja ovo napravila?'

Njegova profilna slika crna je boja, a prati isključivo profile koji imaju istu crnu boju za profilnu. Takvih profila ukupno je 52, a trenutno ne prati ni Kim. 

Još nije poznato što je iza silnog crnila, no slavna ekipa svakako zna kako zaintrigirati cijeli svijet s par poteza.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Fleur A La Rose 17.09.2021.

    Ona više ne zna šta bi sa sobom

  • Fazan! 17.09.2021.

    Rasizam!

  • nap 16.09.2021.

    Sta je ovo maske

Komentiraj...
Vidi sve komentare